Cayetana Álvarez de Toledo és l'única diputada que el PP va treure a les quatre circumscripcions catalanes. Un fracàs electoral sense precedents. El més català que tenia la candidata era un exmarit: Joaquim Güell. Un home de negocis multimilionari de la totpoderosa família Güell, mecenes de Gaudí. Joaco, com se'l coneix en la intimitat, s'ha mantingut sempre en un segon pla després del seu divorci ara fa un any i mig, però accepta una entrevista al diari ABC amb una condició: no parlar de dones. L'entrevistador, Salvador Sostres, té l'habilitat de fer-lo parlar de matrimonis fracassats.

cayetana i marit  peralada

Festival de Peralada

Joaquín Güell és entrevistat en qualitat d'home de negocis d'èxit i enlloc de la conversa se l'identifica com a ex de Cayetana. Però en un moment Güell parla de com veu un fracàs matrimonial: "Las familias siempre perduran y no creo que un matrimonio que dure más de 10 años y que haya dado momentos maravillosos, hijos, casas, ambientes y amistades pueda decirse que ha fracasado". La parella va tenir dues filles, Cayetana i Flavia, i vivien en una mansió al centre de Madrid, prop de Los Jerónimos. Tot molt aristocràtic venint dels Güell i la marquesa de Casa Fuerte.

cayetana alvarez bandera EFE

cayetana marit El mundo

Festa 25è aniversari diari El Mundo

Sostres no pot evitar preguntar-li a un unionista de dretes per Catalunya: "A Cataluña ya no la reconozco. Quizá nunca la conocí. A Barcelona sí, y es peor". Té raó: abans entrar al Park Güell era gratis i ara és de pagament.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat