Fa temps que 8tv treballa en les seves noves tardes després de la marxa de Josep Cuní.

Tal com va avançar ENBlau, el canal televisiu del Grup Godó aprofitarà algunes de les veus més conegudes de RAC1 per a la seva nova graella. Entre aquestes, aquest diari va poder saber que hi havia Quim Morales -presentador de La segona hora a RAC1- i setmanes després ho ha confirmat la mateixa cadena.

El locutor serà el presentador de Catalunya Directe, on tot apunta que estarà acompanyat per alguns dels seus col·laboradors habituals, com Xavi Pérez Esquerdo i Ana Polo. El programa serà dirigit per Álex Navarro, que compta amb una àmplia experiència com a guionista a programes com El Hormiguero o El Intermedio. 

 

A post shared by Quim Morales (@quimkong) on

El presentador evolucionaria així de l’humor de l’espai radiofònic, a un programa informatiu a l’estil España Directo. El presentador farà connexions amb reporters distribuïts arreu de la geografia catalana.

Morales (Barcelona, 1975) ha dedicat la seva vida professional al micròfon i al guió. En ràdio, ha passat per les emissores Ràdio Estel, Ràdio Corbera, M80, Cadena Ser, Ona Catalana i RAC1, on encara avui hi treballa.

En televisió, ha fet de guionista dels programes Polònia i Crackòvia de TV3, a més d’haver col·laborat a Antena 3, Televisió Espanyola i 8tv. Ara tornarà a la cadena privada catalana, però per posar-se davant les càmeres.

Per la seva banda Jordi ArmenterasLaura Rosel, tots dos del nucli dur dels serveis informatius de RAC1, conduiran el nou 8aldia, sense Josep Cuní.