8 al dia ha posat punt i final a la seva emissió després de sis anys. El programa dirigit i presentat per Josep Cuní a 8tv acaba abans d’hora, tal i com va avançar ElNacional.  La tibant relació entre la cadena i el presentador, l’elevat cost del programa i els baixos índexs d’audiència són les causes principals d’aquest precipitat adéu.

Cuní ha acomiadat el programa visiblement emocionat recordant les 5.000 hores d'emissió i els 1.314 programes en total. Després d'un vídeo recopilatori dels moments més importants, ha volgut fer un agraïment per tot l'equip i dirigir unes últimes paraules a l'audiència: "No s'oblidin que el millor encara ha d'arribar".

Un projecte que va néixer l’any 2011 amb la intenció de fer ombra a TV3, un objectiu que no s’ha assolit. La sortida de Cuní és un pas important de la cadena per realitzar una profunda reestructuració de cara la temporada que ve.

8tv vol tallar de soca-rel amb aquesta etapa, motiu pel qual prescindirà de tots els membres de Broadcaster, la productora de Josep Cuní i apostaria pel nucli dur d’informatius de Rac1. Jordi Armenteras presentaria un nou programa juntament amb Laura Rosel. Un espai que vol ser molt més informatiu que d’entreteniment i on els dos presentadors disposarien de diferents reporters repartits per la geografia catalana. Un format que recordaria España Directo.

Respecte el futur de Cuní, no hi ha res clar. S’havia rumorejat sobre la seva tornada a TV3, però les recents incorporacions de la televisió pública cada cop deixen menys espai. TVE també ha sonat com a possible destí del periodista català. Una opció que tampoc queda descartada és la de l'any sabàtic.