8tv escalfa motors de cara al proper dilluns -dia d’inici de la nova temporada- en què els periodistes Jordi Armenteras i Laura Rosel tindran un paper destacat. Tal com ja va avançar ENBlau i ha confirmat aquest dimecres la cadena a Twitter, els fins ara locutors de RAC1 conduiran 8aldia, que tot i mantenir el nom, serà un espai diferent al que presentava Josep Cuní.

A més del nom del programa, també continuarà la figura de Pol Marsà, substitut de Cuní quan aquest faltava, i una de les cares més conegudes de l’espai. Marsà serà editor del programa, i estarà situat fora de càmeres.

Pol Marsà. 8aldia 8tv / Youtube

8aldia s’emetrà aquesta temporada entre les 20:30 i les 22:30, i estarà estructurat en quatre seccions, que compartiran l’objectiu d’informar i entretenir. La intenció és que el programa, igual que el seu predecessor, esdevingui la referència de la cadena entre els espais d’actualitat.

Pel que fa als perfils de 8aldia a Facebook i Twitter, 8tv ha pogut recuperar-los després que en primer moment se’ls havia quedat el Grup Broadcaster, de què Cuní n’és el president. Finalment, ha estat el periodista que s’ha hagut de crear els seus propis, i la cadena del Grup Godó mantindrà els abans existents, que sumen més de 116.000 seguidors.

Armenteras i Rosel s’han mostrat satisfets a Twitter del seu nou repte. El primer ha anunciat que “ara sí que arrenquem una nova etapa”, mentre que la segona ha assegurat que estan “escalfant motors”:

Com ja va avançar ENBlau, tots dos periodistes són part de l’estratègia de 8tv d’incorporar veus conegudes de RAC1, entre les quals també es troben Quim Morales (La Segona Hora) o Aleix Parisé (Tu diràs).