Sálvame té el rècord d'hores d'emissió setmanals d'un sol programa, entre els tres programes diaris, Limón, Naranja i Tomate, i els del cap de setmana, ara és Viernes Deluxe, a vegades alhora que Sábado i Domingo Deluxe. a banda han arribat a emetre especials com La última cena, un concurs de preparar sopars entre els tertulians. Alguns apareixen a més programes, com Viva la vida o Socialité, fins i tot a altres productores, com a El programa de AR. Tot és un poti poti de col·laboradors dinant, berenant o sopant en antena. Només hi ha un espai lliure de Sálvame: les pauses publicitàries. Fins ara. Això fan durant la publi. Vídeo:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nuria Marin (@nuriasecret)

Nuria Marín és la presentadora substituta que fa programa quan Carlota Corredera fa vacances. Ara apareix per fer mig programa, com dilluns que el va començar Jorge Javier Vázquez perquè competia amb el culebrot turc d'estrena a Antena 3 i el va derrotar. Nuria Marín va fer la part final mentre Jorge descansava. I va tenir temps per fer autopromo a Instagram gravant els seus estilismes: sabates, sostenidors Calvin Klein i arracades. Tot molt frívol, estil Marín. El millor va ser delatar els seus companys i mostrar-los a les pauses:

Laura Fa: penja post a Instagram amb la marca del collar que li han deixat

laurA FA IG

laura fa post

Els directors: xerren amb mascareta

directors ig

Anabel Pantoja penja posts amb els vestits que anuncia.

anabel pantoja IG

anabel dress

Gema López es mira una arruga i Belén Esteban parla pel mòbil mentre camina

salvame puertas adentro IG

Instagram Núria Marín

Queda un col·laborador nou per ensenyar: Rocío Carrasco. No se sap quin paper exercirà dimecres però a Telecinco escalfen motors: ¡Rocío Carrasco torna a Telecinco i fitxa per 'Sálvame'. Amb aquest anunci arrencava el programa i és que ella mateixa explica per què ha pres aquesta decisió i quina serà la seva missió: "Ja no té por a res ni a ningú". 'Sálvame' ha començat amb la imatge de la pròpia Rocío Carrasco, unes imatges gravades pels voltants de Mediaset Espanya amb prou feines uns minuts abans. Una seqüència en la qual Rocío deia estar "bé" tot i que "nerviosa". Ella no farà res durant la publi sinó que atraurà publi. La gallina dels ous d'or.