Sálvame volia guanyar com fos a l'estrena del culebrot turc de tardes d'Antena 3. I ho va aconseguir. Sálvame Naranja 19,4%, Tierra amarga 13,8% a Espanya. Però només era un dia, el primer, i no aguantaran cada tarda ensenyant el retorn de Rocío Carrasco o el post-operatori de Kiko Matamoros. El tors del tertulià semblava una salsitxa de frankfurt tallada abans de rostir-se a la barbacoa. Feia fàstic. Lydia Lozano gairebé es desmaia amb el vano:

kiko matamoros 1 t5

kiko matamoros 2 t5

lydia 1 t5

Lydia Lozano a punt de potar i Kiko ensenya què s'ha fet, Telecinco

Kiko Matamoros molt clar sobre què s'ha fet: "Varias cosas, me he extirpado las glándulas mamarias, una liposucción en la que me han quitado tres litros de grasa y me han colocado unas cánulas bajo la piel que drenarán el líquido para dejar a la vista mis abdominales naturales. No me ha dolido nada, salvo el abdomen, en total cuatro horas en el quirófano y ahora tienen que hacerle curas periódicas. El resultado final no se verá hasta dentro de seis meses que estaré fetén”.

kiko camilla t5

Kiko entra a plató en camilla, Telecinco

Kiko Matamoros té 64 anys i anuncia "Quiero llegar a los 70 años y tener un cuerpo de 40. Tengo ese interés". I narra la carnisseria : "Me lo hice todo de golpe en una sola intervención. Si hay pelotas para poner las imágenes hay pelotas para comentarlas. Hay agujeros para vaciar las glándulas mamarias. Este es mi aspecto si me quito la ropa. Me hacen las curas cada dos días en la clínica, se desinfecta con yodo... Lo próximo será la papada, me meterán una cánula por aquí".

kiko prim t5

Kiko molt prim, Telecinco

El col·laborador arribava fins a 'Sálvame' en ambulància, tots els col·laboradors de 'Sálvame' l'han rebut al passadís i l'han acompanyat fins a la mateixa entrada, a la qual ha arribat en llitera i tapat amb gorra, ulleres de sol i jaqueta.

lyidia lozano desmaya T5

Lydia demana les sales, Telecinco

TUIT

Twitter de Sálvame

Li diuen de tot a twitter: "Cachalote, miedo a envejecer, qué bajo has caído, se pitorrean de ti, lástima, es la mitad de lo que era, payaso, aunque ña mona se vista de seda, ha perdido el norte con los años...". Si cada vegada que la reina Letícia o Belén Esteban s'han operat l'opinió pública ha fet valer la seva protesta per destrossar-se la naturalitat del cos, quan ho fa un home és exactament el mateix. Amb l'agreujant que Kiko s'està destrossant cada part de la seva anatomia per agradar la seva parella 40 anys més jove que ell. La paradoxa és voler aparentar vida sana però dins una ment insana, obsessionada. Acabarà malament.

----

Telecinco informa que es tracta de la dotzena operació estètica a la qual se sotmet Kiko Matamoros. Fins ara, s'ha enganxat les orelles, arreglat el nas, estirat la cara, tocat al coll, tret les bosses, un implant capil·lar, modificat les parpelles i pujat les celles.