L'infame director d'OK Diario, Eduardo Inda, ha rebut de valent després de tornar a faltar el respecte als presos polítics catalans que estan sent traslladats a presons catalanes. Una senzilla però ofensiva paraula del (curt) vocabulari del rei de les clavegueres ha estat el detonant d'una allisada gegantina contra el navarrès, que es passa la presumpció d'innocència per l'arc de triomf. "Golpistas", repeteix Inda, que no té prou amb inventar notícies contra rivals mediàtics o disparar la seva porqueria contra el que passi per davant. El paio també és jutge del Suprem, i fa servir la seva potestat per ajusticiar i dictar sentències condemnatòries que li fan vibrar en les seves nits obscures i conspiranòiques

Inda Ana Rosa Quintana Telecinco

Telecinco

Semblarà que això de dir "colpistes" als representants polítics i civils catalans empresonats des de finals de 2017 no és molt greu, sobretot si busquem l'històric de les bajanades del protagonista. Però la realitat és que no només ho és, sinó que també és feixuc, impresentable i inaguantable. I en el cas concret del personatge, "de aurora boreal", que diria l'Anton Losada. Estem fats de tu, Eduardo. Segurament et fas una idea, però per si de cas, fes un tomb pel teu Twitter i comprova el que el món pensa de tu. Nosaltres a la redacció ho hem fet, tapant-nos convenientment el nas i utilitzant guants i ulleres protectores, no sigui que acabéssim tacats amb alguna de les mentides llefiscoses i pestilents. I sí, Mr.Cloaca, has creat escola: Els internautes saben cosetes de la teva vida personal, pel que sembla tan tèrbola com la "professional".

Sabem que odies Catalunya. Sabem que els independentistes et treuen la son. També els comunistes, les feministes, els socialistes, el Papa Francesc i el "chupacabras". Sabem que vius anquilosat en "unagrandeylibre" i que tens les claus de les clavegueres de l'estat. Sabem que sempre estarem en desacord amb tu. Però deixa d'insultar un poble i els seus representants, que passen per una situació injusta i lamentable. Una situació que tu i les teves fal·làcies sí que mereixeu amb escreix, però que malauradament ningú té nassos d'aplicar-vos.