Pepe Navarro és un dels presentadors més mítics de la dècada dels 90, principis dels 2.000. El periodista va compartir plató amb Ivonne Reyes en 'El gran joc de l'oca' d'Antena 3, on es van conèixer. En la segona temporada d'aquest concurs, els va acompanyar Eugenia Santana, any 2014-2015.

Eugenia Santana ha estat completament allunyada del focus mediàtic fins al moment en què aquesta setmana salt la notícia del seu trasllat a l'hospital després que la Policia anés a la seva casa a Las Palmas de Gran Canària. La model va acudir divendres passat a 'Sálvame Deluxe' per aclarir els fets en primera persona.

Eugenia Santana
Eugenia Santana

"Vull demanar perdó a la meva família per fer-lo patir", va iniciar. "No tenia la intenció d'explicar això, però ha sortit aquesta notícia... Reconec que no estic bé, no estic en el meu millor moment, potser és el pitjor moment... però tinc alguna cosa clar, que tinc ganes de viure," va expressar.

La separació i la malaltia de la seva mare detonants

I va començar a explicar el motiu que la va portar fins aquesta situació límit. Tot va començar "amb la separació" de José Farías "que va ser bastant desagradable, dramàtica, amb violència de gènere i ordre d'allunyament". Fins i tot va confessar que va patir episodis de violència de gènere. "No m'esperava aquesta separació, confies en una persona, ets amb ella 22 anys i t'adones que has estat amb una persona que no has conegut perquè no era l'home que jo esperava... o es va transformar, potser." Per això, Eugenia va denunciar Farías.

En aquests últims anys s'ha centrat especialment en la cura de la seva mare, molt delicada de salut. Ha tingut diverses malalties com a cadasil, una malaltia rara cerebrovascular que ha heretat la mateixa Eugenia. "És dur saber que acabaràs com has vist la teva mama, que l'has vist anar-se a poc a poc. Tinc por, sobretot pel meu fill. Necessito estar bé pel meu fill, que és dependent," va confessar.

Eugenia Santana deluxe
Eugenia Santana deluxe

En el dia d'avui es troba en tractament per una profunda depressió. "Se m'oblida menjar, se m'oblida banyar-me, no tinc ganes de sortir, començo a tancar-me, nomes a tenir vida de la meva mare i el meu fill," va detallar. A més, confessa que pateix el trastorn de la bipolaritat. Ha començat a fer coses estranyes, com per exemple ficar a casa persones que no són adequades o regalar diners.

I finalment va revelar per què la policia es va presentar a casa seva la setmana passada. "No sé qui va cridar ni per quina raó", deia Eugenia. "Em van fer baixar en pijama i no em van fer pujar-ne més. Em van portar a un hospital, a un lloc on va gent que intenta treure's la vida. Però jo no he tingut la intenció de treure'm la vida. Era un psiquiàtric, serà difícil de superar-lo".