Pepe Navarro és un expresentador multimilionari. Va empalmar als anys 90 tres cadenes amb contractes estil Sardà, de mil milions de pessetes per temporada ( 6 M en euros): Esta noche cruzamos el Mississipi a Telecinco, La sonrisa del pelícano a Antena 3 i la TV de pagament fallida de Telefónica, Vía Digital amb el programa Vía Navarro. Després no ha tornat a fer res rellevant, un intent frustrat a TVE amb Ruffus y Navarro que va durar poc. Ara, als 71 anys, té temps i diners, molt de les dues coses. Pot anar als jutjats a seguir la guerra amb la seva exnòvia, la veneçolana Ivonne Reyes. Van coincidir presentant El gran juego de la oca a Antena 3 quan Emilio Aragón va abandonar el concurs l'any 1995. Van anar-se'n al llit i ella es va quedar embarassada. Va tenir la criatura, Alejandro, i  Pepe Navarro no el reconeix com a fill seu. I des d'aleshores, fa gairebé 30 anys, que es detesten.

Pepe Navarro i Ivonne Reyes, amb Eugenia santana, Antena 3 (1995)
Pepe Navarro i Ivonne Reyes, amb Eugenia Santana, Antena 3 (1995)

Pepe i Ivonne van als platós de Sálvame a posar-se a parir i aquest dimarts han coincidit en un jutjat. Va acusar-lo de violència de gènere, i el van absoldre. Ara l'acusa d'injúries per declaracions on l'acusava d'estar malalta: "Lo de Ivonne, simplemente… Por aquí seguro que debe haber algún psiquiatra; hablad con él del tema Ivonne y seguro que él os puede decir mucho más. Es una mujer que yo creo que está enferma, si no, no se explica una mujer que engaña de esa forma y mantiene la mentira. El día que se libere de la mentira, será una mujer feliz. Mientras siga con esa mentira, será la mujer que es: una mujer infeliz”. Insinuava que està trastornada Dins la sala han declarat separats per un biombo però al carrer s'ha produït la foto més esperada, inèdita des de fa 30 anys: Pepe Navarro, 71 anys, i Ivonne Reyes, 55 anys, junts.

Pepe Navarro Ivonne Reyes juntos GTRES
Pepe Navarro i Ivonne Reyes junts GTRES
Pepep Navarro Ivonne Reyes juzgados GTRES
Pepe Navarro i Ivonne Reyes als jutjats GTRES

No s'han ni mirat a la cara. Es provoquen fàstic. Mentre Pepe Navarro atenia els mitjans, l'advertien Viene Ivonne Reyes, ell diu Ah pues que nos pongan un biombo. Aparten els micros per perseguir-la a ella. Espatlla contra espatlla. Tensió altíssima. Odi enquistat tres dècades. Navarro confessa que ella va dient al jutge que "Él sigue enamorado de mí". Se debe creer una niña de 12 años. También se mete con mi familia, dice que mis hijos no son míos. Ya no lo tolero más". Ivonne i Pepe, una història d'odi per una mala idea entre l'estrella més rutilant de la TV a Espanya i l'ex hostessa d'El precio justo. Mala idea anar-se'n al llit.

Ivonne Reyes apareix molt canviada als 55 anys

Ivonne Reyes GTRES
Ivonne Reyes GTRES

Hi ha una comèdia de metges del 1982 que aquí es va anomenar Los locos del bisturí. Les noves generacions no l'han vist i potser entendran millor el referent de la guerra de les galàxies i un dels seus capítols: El ataque de los clones. Totes les persones operades tendeixen a assemblar-se. L'última mostra és Ivonne Reyes. Què els està passant a les cares famoses que a l'hivern aprofiten per enriquir els cirurgians plàstics per lluir nous pòmuls, morros i tabics nasals. Reyes és exhostessa de El precio justo, expresentadora de El gran juego de la oca o exparella de Pepe Navarro. La veneçolana ja és ex-Ivonne Reyes. Sembla una altra persona. Vegin-la fa uns anys i ara que ha decidit regalar-se la cara del Joker.

ivonne reyes fa anys  GTRES

ivonne reyes GTRES

Les dues Ivonne Reyes, GTRES

S'ha punxat un coktail de vitamines i carboxiteràpia (infiltracions per tensar la pell). Diu que "las vitaminas te las pinchan en la cara y en el cuello y no te deja moratones, pero es verdad que te hincha”. Què hi veu al mirall? És ella qui s'espanta al matí quan mig adormida es troba una altra persona al WC. Ella ho atribueix a que les punxades a la cara són massa recents. 30 anys lluitant contra Pepe i contra el pas del temps.