Com que dijous TV3 va fer un canvi en la seva graella posant un debat entre eurodiputats i una entrevista a Puigdemont en lloc del programa habitual, Polònia, és possible que Susanna Griso, Ana Rosa Quintana o Antonio García Ferreras no s'hagin assabentat que el programa es va emetre divendres. Que algú els avisi, però, que el poden veure per TV3 a la carta o en aquesta peça. Que se'l mirin i prenguin nota. Perquè la LLIÇÓ que els hi han donat ha estat antològica. Galeta amb la mà oberta.

ana rosa quintana condol T5

Telecinco

Susanna Griso Antena 3

Antena 3

Ferreras ma La Sexta

La Sexta

L'esperpent de l'operació Judes ha fet aigües per totes bandes. De les 9 persones que la Guàrdia Civil va detenir el 23 de setembre acusades de terrorisme, rebel·lió i tinença d'explosius ja són totes en llibertat, després que els dos últims, Germinal Tomàs i Jordi Ros, sortissin de Soto del Real tres mesos i mig després. A les portes de la publicació de la sentència contra els líders de l'1 d'octubre, la Guàrdia Civil desplegava un dispositiu a punts de Catalunya contra diversos membres de CDR acusats de tenir substàncies que podrien servir d'explosius.

CDR surten soto real - @AlertaSolidaria

@AlertaSolidaria

Els mitjans unionistes es van fregar les mans. Els diaris més ultres i els reis dels matinals televisius de les cadenes generalistes omplien minuts i minuts amb el tema. Una carnassa massa temptadora com per no furgar-hi com voltors. Mesos després, però, l'interès sembla haver-se diluït com una gota dins la pluja. Què curiós. D'omplir-se la boca parlant dels perillosos aspirants a terroristes a no dir ni mú quan els han posat A TOTS en llibertat. Un silenci vergonyós i covard. Ja ens tenen acostumats. Ana Rosa Quintana es posa de perfil de manera sibil·lina cada vegada que hi ha una notícia nova sobre el seu marit. Per sort, sempre ens quedarà el Polònia. Demolidor gag on es veu els tres periodistes fent-se els suecs, xiulant dissimuladament, a ritme del famós tema Whistle del grup Florida.

Es pot xiular, per vergonya, com aquest trio. O es pot xiular per ovacionar el talent, com es mereix el Polònia.