Aquest dimecres no convé perdre's El programa d'Ana Rosa. Segur que (o segur que no) la periodista aborda un dels casos de corrupció policial més sonats dels últims anys: el cas Villarejo. L'Audiència Nacional ha citat a declarar l'excomissari i el seu fill per una de les branques del sumari, la que afecta Juan Muñoz, marit d'Ana Rosa Quintana. Muñoz segueix imputat per extorsió i segueix esperant judici. La instrucció judicial revela dades fins ara desconegudes de com hauria anat la seva suposada relació "professional" amb Villarejo.

ana rosa marit GTRES

GTRES

Segons avança Europa Press, el jutge cita el dia 22 a declarar Villarejo per videoconferència des de la presó "Por la grabación subrepticia del video sexual de un juez en 2006 que una década después, vendió a unos 'clientes' que querían extorsionarle". L'empresari Juan Muñoz és sospitós de contractar els serveis de Villarejo i comprar-li una cinta de vídeo gravada de manera oculta a un jutge practicant sexe amb prostitutes i cocaïna.  "El encargo lo recibió Villarejo en 2017 del empresario Juan Muñoz y su hermano, quienes en un litigio querían forzar a la parte contraria a firmar un acuerdo. Para ello, habrían tramado extorsionar al abogado, el entonces ya ex juez Francisco Javier de Urquía, utilizando aquel vídeo sexual obtenido una década antes".

ana rosa quintana i juan muñoz GTRES

GTRES

La trama que investiga el jutge seria aquesta: any 2006 un jutge de Marbella investiga un traficant d'armes, el fill de Villarejo grava aquest jutge instructor a casa d'un tercer amb putes i coca. Deu anys després, el 2017, el jutge ja no és jutge sinó advocat i té un client que té un deute econòmic important amb el marit d'Ana Rosa Quintana, que per pressionar i cobrar hauria comprat la cinta de vídeo sexual que seguia tenint Villarejo per extorquir l'exjutge. La trama és truculenta però el silenci als mitjans és clamorós i entre els pocs que se n'han fet ressò de la notícia hi ha Público i la periodista enfrontada a Villarejo Patricia López.

Manfiestacio Madrid 16-M Patricia Lopez - Sergi Alcàzar

Sergi Alcàzar

Patricia López no és tertuliana d'El programa de Ana Rosa. Ho és Eduardo Inda. Segur que Ana Rosa Quintana en parla. La nova Ana Rosa que entrevista Junqueras i explica els casos de corrupció policial. De moment, al sumari del seu programa, no apareix la notícia.