Irene Urdangarin és mig suïssa, mig catalana. Almenys, ara per ara. Està vivint la recta final dels seus estudis a Ginebra, però alhora, visita molt sovint Barcelona. La filla petita d'Iñaki Urdangarin i Sa Altesa Reial La Infanta Cristina és una catalana de soca-rel i té un dels seus germans aquí a Barcelona, concretament a Sant Joan Despí. Pablo Urdangarin juga al Barça B d'handbol i viu en un xalet amb palmeres. Quan Irene baixa a la ciutat comtal, queda amb ell i fan molts plans. Però no a Sant Joan Despí, sinó on vivien abans amb els seus pares, a la zona alta de Barcelona.

Irene i Pablo Urdangarin GTRES
Irene i Pablo Urdangarin GTRES

El pijíssim barri de Pedralbes és la zona més freqüentada pels Urdangarin. Quan els dos estan a Barcelona no dubten a anar a menjar a la pizzeria Crepnova, una de les més cares i conegudes de la ciutat. Altres dels plans que fan és anar de compres per les botigues més luxoses i reputades del districte de Sarrià-Sant Gervasi i, per descomptat, no dubten a acudir a terrasses com les d'altres restaurants com el Santa Clara, situat als baixos de l'hotel Victoria Suites de Marriot, freqüentat diverses vegades a l'any per la seva mare quan ve de visita a Catalunya. En aquest mateix Santa Clara coincideixen amb molts estudiants de la zona alta, la majoria d'ESADE, que es prenen unes cerveses després d'haver anat a classe a estudiar dret penal o empresarials.

Santa Clara restaurant Pedralbes
Santa Clara restaurant Pedralbes

El sobrenom de Juan Urdangarin

Entre Irene Urdangarin, Pablo Urdangarin, Miguel Urdangarin i Juan Valentín Urdangarin comparteixen tots un grup de Whatsapp per posar-se al dia, tant per allò bo com per allò dolent. Actuen com a grans germans i s'ho expliquen tot. Mantenen entre tots ells una gran relació. I és que sempre han estat molt units: l'esclat del 'cas Nóos' i el posterior ingrés a la presó de Brieva del seu pare, els va fer més forts en comptes d'esfondrar-los. Des d'aleshores, el seu amor fraternal va a més i tots tenen un sobrenom. No els coneixem tots, però sí que sabem que Juan Valentín, el major dels germans, se'l coneix com a 'The Boss'. "Juan sempre va ser el germà tímid i reservat, a les festes parlava poc, es barrejava només amb els nens que coneixia, és molt diferent a Pablo i Miguel, que sempre han estat més murris i bromistes," relaten fonts secretes a VANITATIS.

Juan Urdangarin
Juan Urdangarin

Els estudis de Pablito

Pablo Urdangarin és el nexe d'unió de tots els germans. Té una gran relació, la millor de totes, amb Irene -els vam veure molt junts al funeral del seu tiet-avi Constantí de Grècia- i, alhora, és el germà mitjà dels tres trossos d'home. Tal com relaten a VANITATIS, Pablo fa de "goma d'enganxar", ja que està sempre fent de nucli dur del clan dels quatre brothers. Combina la seva tasca familiar amb la seva professió d'esportista d'handbol i amb els seus estudis. I és que Pablo no té res de ni-ni: estudia Sport Management a la UE University, una carrera online que va començar a Nantes (França), i ara completa a Barcelona. L'únic que té de ni-ni és respecte al català: ni el parla, ni el promociona.

Irene Urdangarin i Pablo Urdangarin GTRES
Irene Urdangarin i Pablo Urdangarin GTRES