La vida de luxes de Kim Kardashian pot semblar un somni de cara al públic, però el cert és que la celebritat té un preu en ocasions alt, i són molts els riscos que venen associats a ser una de les persones més conegudes del planeta. I d'entre totes les experiències desagradables que ha travessat la famosa empresària, el sonat robatori a mà armada que va patir durant la Setmana de la Moda de París fa set anys es tracta sens dubte del més traumàtic de tots, ja que la celebritie va declarar en una entrevista que va poder ser violada.

La nord-americana ha rememorat amb tota mena de detalls com va viure aquell moment, així com els pensaments que la van acompanyar quan es va trobar tot sol amb els delinqüents en el seu quart d'hotel, mentre era "apuntada amb una pistola". L'empresària s'allotjava en l'Hôtel de Pourtalès durant la Setmana de la Moda de París el 2016 juntament amb la seva germana gran, "Estava documentant tot a Snapchat, que era a casa i que tothom estava sortint. Així que crec que sabien que Pascal (el guardaespatlles de Kim) estava amb Kourtney i que jo estava allà sola. Ells van tenir aquesta finestra d'oportunitat i simplement van anar a per ella".

La també empresària va comentar que estava ajaguda al seu llit, pensant a anar a rentar-se la cara quan va escoltar sorolls en la part de dalt del departament. "Sabia que alguna cosa no anava bé. La meva porta estava oberta i vaig veure dos homes amb un altre tipus en uniforme de policia, just fora del meu dormitori, a cinc peus de distància. Així que vaig agafar el meu telèfon i vaig tractar de parlar a la policia, però no sé com trucar al 911 en un país estranger, així que vaig trucar a Pascal (guardaespatlles) i després un dels homes va entrar, em va arrabassar el telèfon i em va tirar al llit. L'únic que vaig pensar va ser, fins aquí vaig arribar i em violaran". Va apuntar Kim.

Explica la socialité de les Kardashian, explicant que un dels emmascarats la va agafar. En aquell moment, l'empresària sortia del bany, així que no vestia res més que un barnús, la qual cosa el va fer pensar que anava a ser violada per aquest home. Tanmateix, l'home no va assaltar sexualment la model. Ràpidament, es van limitar a lligar l'empresària, a més de tapar-li els ulls i la boca amb cinta americana. "Abans que em tapessin els ulls vaig veure que havia trobat la meva caixa de joies i la sostenia en alt", revela.

Kim Kardashian va demanar que la deixessin viure era l'únic que demanava

Kim Kardashian va declarar el que passava pel seu cap en aquell moment. "Vaig pensar, 'OK, aquest és el moment. Em violaran. Assumeix-ho, passarà", recorda que es va dir a si mateixa, bloquejant-se completament de la situació. "M'estava preparant a mi mateixa". A més, recorda que va implorar al conserge, encara allà lligat de mans i amb una pistola apuntant-li al cap, que els demanés als lladres que li perdonessin la vida per la seva família.

Un altre pensament de Kim Kardashian era que la seva germana veiés el seu cadàver

Kim Kardashian també recorda que una de les coses que li va passar pel cap era què pensaria la seva germana Kourtney Kardashian quan trobés el seu cadàver en tornar al seu hotel. "El vaig veure amb la pistola i em vaig dir: 'Ok, fins aquí hem arribat'. I només podia pensar a Kourtney. Pensava que anava a venir i m'anava a trobar morta a l'habitació", recorda, preocupada. "Pensava que anava a estar traumatitzada per tota la vida si em veia així".