La família Kardashian-Jenner és coneguda per la seva influència en la moda i l'entreteniment, però sembla que la filla gran de Kim Kardashian i Kanye West, North West, està seguint un camí diferent. Als seus curts 10 anys, North ha demostrat un profund interès en l'art, específicament la pintura. Encara que el seu pare és una estrella de la música, la petita sembla estar explorant la seva creativitat en la tela. I tal sembla que té un gran potencial per convertir-se en una gran artista, almenys això és el que la seva mare tracta de fer-nos creure.

Recentment, la CEO de 'SKIMS' va obrir un debat a les xarxes socials quan va compartir una imatge d'una pintura que, segons ella, havia estat creada per la seva filla North. La foto mostrava l'obra en procés, encara en el cavallet, amb esquitxades de pintura en el suport, evidenciant una intensa sessió creativa. La pintura representava un bonic capvespre a la platja, amb tons vermells i taronges que reflectien el sol al cel i tonalitats violetes a l'aigua .En la seva publicació, l'estrella de 'The Kardashians' va escriure: "North ha estat treballant en aquesta pintura de paisatge cap al tard durant algunes setmanes i ha quedat molt bonica. Estic molt orgullosa del meu nadó".

Escepticisme i crítiques a les xarxes socials

Tanmateix, la reacció a les xarxes socials va ser mixta. Molts usuaris van expressar la seva incredulitat i escepticisme sobre l'autoria de North. Alguns fins i tot van suggerir que la nena no va poder haver pintat l'obra per si mateixa, independentment del seu llinatge Kardashian. Comentaris com "Segurament un nen de 10 anys no va fer això, Kardashian o no van inundar" les xarxes. Altres usuaris van ser encara més directes i van acusar les Kardashian de no ser del tot sinceres, com el que va escriure: "No sé, home... No vull subestimar el talent jove, però aquestes Kardashian són unes mentideres".

Malgrat les crítiques, alguns artistes van sortir en defensa de North i van explicar que una nena de 10 anys podria tenir l'habilitat necessària per crear una pintura com aquesta, especialment si ha estat fent classes d'art durant anys. Un pintor va assenyalar: "Com a algú que pinta, això no és tan difícil de creure, especialment si li dedica algunes setmanes". Un altre va afirmar: "Amb un bon professor d'art procedimental, és molt factible que un nen produeixi una pintura com aquesta, especialment si es tracta d'un paisatge, i especialment si aquest nen ha estat prenent lliçons durant anys, com és el cas de North".

Kim Kardashian surt en defensa de la seva filla North

L'interès de North per la pintura no és nou, ja que ha estat practicant amb pinzells des de fa algun temps. Als 7 anys, la seva mare va compartir a les xarxes socials una de les seves obres. En aquell moment, també es va qüestionar si la nena era realment l'autora de la pintura. Davant la controvèrsia, Kim Kardashian va sortir en defensa de la seva filla: "No juguin amb mi quan es tracta dels meus fills! La meva filla i la seva millor amiga estan fent classes de pintura a l'oli on els seus talents i creativitat estan sent motivats i nodrits. North ha treballat increïblement dur a la seva pintura, que va tardar diverses setmanes a acabar", va escriure.