Shakira no ha pogut complir el seu desig d'anar-se'n a Miami amb els seus fills, Milan i Sasha, tal com van pactar amb Gerard Piqué. I tot apunta que no ho podrà fer durant els propers mesos. Encara que en aquesta ocasió l'exjugador del FC Barcelona no té res a veure.

Corria el 2010 quan Shakira es va mudar a viure Espanya. Després d'uns mesos de anades i vingudes amb Piqué, la relació es va consolidar prou com perquè la colombiana deixés definitivament a Antonio de la Rúa i s'instal·lés a la ciutat comtal al costat de l'home amb qui en els anys següents tindria dos fills. Una història que tots coneixen.

Però aquest bonic conte de fades va tenir un final trist quan el passat 2022. Piqué s'havia enamorat d'una altra dona i va acabar trencant amb Shakira, posant en marxa un litigi per la custòdia dels seus fills que s'ha allargat sis mesos.

Piqué i Shakira pacten que la colombiana s'emporti Milan i Sasha a Miami

Al final Gerard va cedir que Shakira es portés als petits a Miami. I aquestes eren les intencions de l'artista. Fer les maletes i mudar-se a terra nord-americà per deixar enrere aquesta història sense final feliç. Pel que sembla, hi havia un pla A i un pla B. El primer passava per anar-se'n després de les festes nadalenques. El segon per esperar fins al juny que Milan i Sasha acabessin el curs escolar. I el pla A era el preferit de Shakira.

No obstant això, Shakira no ha pogut complir el seu objectiu i ha hagut de decantar-se pel pla B. Tal i com va revelar Laura Fa, el pare de Shakira, William Mebarak, va patir un deteriorament important de salut que l'ha obligat a romandre de moment a la ciutat comtal. I la cosa va per llarg.

Shakira amb el seu pare William lesionada @shakira
Shakira amb el seu pare William / @shakira

Les circumstàncies retenen Shakira a Barcelona contra la seva voluntat

Segons les informacions publicades, es va estudiar la possibilitat de traslladar-lo a Miami en un avió hospitalitzat. Però tan fràgil és l'estat de salut del progenitor de la sud-americana que els metges haurien desaconsellat un viatge transoceànic.

Una situació de què Piqué, i de retruc Clara Chía, són informats sovint. Encara que estiguin separats, la situació repercuteix a l'exfutbolista en la mesura que tenen a veure Milan i Sasha. I pel que sembla, pot ser que fins i tot acabin romanent a Barcelona més enllà del final del curs. L'estat de salut del pare de Shakira, que ha estat qualificat com a greu, marcarà l'agenda i el full de ruta de Shakira i els petits.