Gerard Piqué ha estat una dècada celebrant els gols amb les dues mans creuades ensenyant dos dits a cada mà. Volia celebrar cada 2 del 2, cada dia 2 de febrer quan fan anys ell i la seva parella aleshores. Gerard Piqué va néixer a la Bonanova fa 36 anys i Shakira Mebarak va néixer a Colòmbia fa 46 anys. I aquesta data, dos del dos, serà sempre la que unirà la parella, a banda dels seus fills. Un dia especial que Clara Chía ha de superar. Li farà un regal car i difícil, què se li regala a algú que ho té tot?, sabent que el mateix dia Shakira fa anys. Els pares de Clara no l'anomenen pel seu nom, es limiten a dir "L'ex de Piqué". I el mateix exfutbolista sap que els seus fills li recordaran cada 2 de febrer que "la mama fa anys". Tothom esperava com reaccionaria Piqué i ha fet un tuit breu i contundent:

Gerard Piqué dos del dos EFE
Gerard Piqué dos del dos EFE

Un tuit amb dos números, no posa dos del dos perquè es referiria a Shakira. Posa una altra xifra: "36". És un tuit estil Piqué, perquè piquin. I twitter en 5 minuts s'ha omplert de centenars de comentaris:

I Shakira com celebra els 46? En silenci. És una edat provecta per l'artista colombiana, que es manté en forma a base d'exercici i punxar-se vitamines o altres substàncies a la pell. No és fàcil per una artista apropar-se als 50 sense reinventar-se. La colombiana penja fotos amb el seu amic i guitarrista. No està sola:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lfochoa (@lfochoa)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Música y amistad, la mejor combinación escriu Shakira. La millor combinació és amor i música, però ella es resigna amb l'amor fraternal. El de parella ni està ni s'espera. No sembla la colombiana a prop de mantenir una relació amorosa en parella. Està en teràpia un dia per setmana per superar el dolor de la separació i mentre visqui a Barcelona, tot li recordarà el seu ex. I compte que pot empitjorar, pot topar-se Clara Chía. I cantar-li Per molts anys.