Aquest dijous 2 de febrer del 2023 no és un dia qualsevol, especialment, en les vides de Shakira i Gerard Piqué. L'exparella més mediàtica del país viu el seu primer aniversari separada. Primera vegada que bufen les espelmes des que van partir peres. L'any passat van tenir un mateix pastís, encara estaven junts. Però enguany, cadascú a casa seva, separats l'un de l'altre, celebraran el seu 36è aniversari, ell, i el seu 46è aniversari, ella. Perquè ja se sap que la cantant colombiana i l'exfutbolista del Barça van néixer el mateix dia, 2 de febrer, amb deu anys de diferència.

Shakira con Piqué y sus suegros Instagram
Shakira i Piqué, quan ho celebraven junts tot, i en família, com els seus aniversaris / Instagram

Com viuran aquest dijous el seu primer aniversari separats. De moment, qui ara viu feliçment amb Clara Chía ha publicat un tuit al respecte, donant la benvinguda als 36 anys que acaba de fer. De seguida, infinitat de missatges rebuts i de felicitacions, la majoria sornegueres, en una data tan assenyalada.

Gerard Piqué dos del dos EFE
Gerard Piqué i Shakira celebren aquest 2 de febrer els seus respectius aniversaris EFE

I com ha començat a celebrar-ho "L'ex de Piqué", que així és com l'anomenen els pares de la Clara Chía? Segons El confidencial digital, la cantant, tot i ser un dia molt especial, no ha variat el seu full de ruta de cada dia, i aquest matí, a primera hora, deixava casa seva per acompanyar els seus fills Milan i Sasha a l'escola, cosa que no havia fet els darrers dies, en que no s'ha deixat veure. Explica el citat mitjà que anava amb dessuadora color rosa xiclet, amb la cabellera sense recollir amb cues ni gorres i ulleres de sol fosques, saludant la gent que s'anava creuant pel camí, agraïda per les felicitacions que li dedicaven pel seu 46è aniversari. Minuts després, tornava a casa seva acompanyada del seu germà Tonino, disposada a continuar amb els compromisos professionals d'aquest dia, que se'l passarà treballant fins que torni a ser amb els seus fills a casa al vespre. Per exemple, acabant amb els detalls del seu nou single, aquest cop amb Karol G, que veurà la llum de manera imminent. Serà una nova venjança al seu ex en forma de cançó?

shakira karol g
Shakira i Karol G

Chi lo sa, que dirien els italians. De moment, el que sí s'ha sabut és el primer regal que ha rebut, que no li ha fet, evidentment, Gerard Piqué. I que per cert, tampoc no li va fer mai. Explica la publicació que ha rebut un "detalle relacionado con el surf que los amigos con los que practica este deporte en la costa de Cantabria le han hecho llegar en una cesta a su casa. Muy amable, el chico que lo ha llevado ha evitado revelar de qué se trata exactamente, aunque por el tamaño tenemos claro que una tabla de surf no es". Un paquet, si fa no fa, com el que va rebre fa uns dies.

DL u525680 006
Paquet a casa de Shakira / GTRES
DL u525819 005
Shakira i el seu germà / GTRES

Segur que no serà el darrer regal que rebrà. I gairebé segur que el seu ex no serà un dels qui li faci res especial... O sí... Qui sap. Coneixent Piqué i com li va la marxa, no ens estranyaria res que decidís enviar-li un cotxe Renault Twingo o un rellotge Casio.