El brutal pis de Muntaner de Gerard Piqué que ell utilitzava quan era solter és ara la seva residència, la seva llar. Tanmateix, allà no hi viu sol: ja ho fa amb Clara Chía. Ho explicaven ahir les Mamarazzis al seu podcast, a la qual cosa també afegien uns quants detalls de la forma i de l'interior de la casa. Com és el niu d'amor de Piquetón i la seva nova xicota de 24 anys? Què poden fer quan estan tot sols? Quins jocs de taula practiquen? T'ho expliquem tot.

Piqué i Clara Chía carrer Santaló GTRES
Piqué i Clara Chía carrer Santaló GTRES

Valorat en 4'5 milions d'euros, aquest xalet de luxe es troba a la zona del barri de Sant Gervasi a Barcelona. No és la casa més pija de Barcelona, però s'apropa bastant a això, ja que al seu voltant viuen altres il·lustres rostres coneguts de Catalunya com l'expresident Jordi Pujol o va viure, per exemple, just a la mateixa casa, el matrimoni format per Cesc Fàbregas i la seva dona Daniella Seeman.

Trepitjo Piqué Google Maps
Pis Piqué Google Maps

Per dins, és una autèntica meravella. Es podria considerar, gairebé, la casa d'Hansel i Gretel. Fenomenal en estil, en forma i en arquitectura. Ideal per viure una parella i formar una família amb molts nens, i ja no et dic per celebrar, per exemple, el dia de Reis o Pare Noel. Ha de ser acollonant, encara que de moment a Clarita i a Gery els falta el més important per formar una família: descendència. Total, que a Muntaner -abans el pis era conegut com "el pis de solter"- no escatimen: l'exfutbolista va comprar la casa fa 10 anys i l'ha reformat per incorporar tota mena de comoditats, delícies i relíquies.

Piqué i Cesc jugant al billar Archivo
Piqué i Cesc jugant al billar Arxiu

Per a començar, té tres plantes repartides en 500 metres quadrats. Aquestes compten amb àmplies sales d'estar, dues habitacions gegantines, cuina, menjador, banys amb banyera, sala de jocs (on Piqué acostuma a jugar a billar), vestíbul... i sí, una terrassa majestuosa. I és que Piqué no és cap ximplet: es va comprar l'àtic (o també anomenat sobreàtic) i el va decorar amb una àmplia terrassa amb piscina privada coberta i una zona de chillout envejable. Tot això, amb una claraboia vidrada d'uns deu metres de diàmetre inclosa. Un palauet al mig de Barcelona, vaja.

Piqué a la seva casa Canal+
Piqué a la seva casa Canal+

Té una altra casa encara més ben equipada

Si aquesta mansió us sembla ostentosa, flipareu amb la de La Cerdanya. En un bonic poble anomenat Bolvir de Cerdanya, el president de la Kings League té una altra gran casa encara millor que aquesta que us acabem d'explicar. Allà sol anar-hi bastant amb Chía i l'última vegada que se'l va veure va ser juntament amb la seva nòvia i els seus pares per Nadal. A Bolvir compten amb un xalet de tres plantes, l'última de les quals amb golfes. I una altra vegada, Piqué no és ximplet: sap que allà pot relaxar-se i fugir dels paparazzis. En el seu moment van habitar-hi prestigiosos personatges com el perruquer Lluís Llongueras o els Palatchi, propietaris de Pronovias.

La Cerdanya, preciosa Idealista
La Cerdanya, preciosa Idealista