Tota una autèntica revolució la que s'ha generat amb l'última fotografia que Pilar Rubio, col·laboradora d'El Hormiguero i dona de Sergio Ramos, ha compartit en el seu compte d'Instagram. Una publicació que ha compartit durant el matí de divendres 15 de gener, i que acumula més de 170.000 'm'agrada' i moltíssims comentaris. Entre ells, el que la dona de Santiago Abascal, Lidia Bedman, molt sorpresa pel que ha vist, li ha fet arribar. Què li ha dit?

Pilar Ros, Instagram

Pilar Rubio, Instagram

Desafiant les baixes temperatures, Pilar Rubio s'ha animat a retratar-se a la neu, molt provocativa, com han fet molts famosos. Per a l'ocasió, s'ha enfundant en un picant conjunt de llenceria color negre, un body, que ha combinat amb una capa del mateix color i unes botes altes fins als genolls també fosques. Un impactant retrat on la col·laboradora d'Antena 3, amb els llavis vermell passió per posar una mica de color, posa amb els seus dos gossos, també de color negre, Zafiro i Bella. "Caputxeta negra i els seus llops...", escriu Pilar Rubio. Aquesta és la foto:

"Agafaràs fred", "Estic enamorada dels teus gossos", "Que preciosos" o "La foto a la neu més bonica que mai he vist" són alguns dels moltíssims missatges que l'hi han fet arribar a la dona de Ramos. Encara que, si hi ha un comentari que destaca per sobre dels altres, és el que Lidia Bedman li ha dedicat. La dona d'Abascal, atònita per la imatge més explosiva de Pilar Rubio, li ha dedicat fins a tres cors negres i dues cares amb els ulls en forma de cor. El que és el mateix: s'ha quedat enamorada. A bon entenedor, amb poques paraules n'hi ha prou. Emoticones en aquest cas. Haurà captat el missatge Pilar Rubio?