El líder de Vox, Santiago Abascal, no es va perdre el discurs de Nadal de Felip a Televisió Espanyola. Bé, ni ell, ni els seus fills. La fotografia que ha compartit en el seu compte d'Instagram ho demostra. Els tres, amorrats a la tele, molt pendents de totes les paraules, punts i comes que el marit de Letizia deixava anar per la boca.

Una fotografia que ha cridat l'atenció de molts. I no, no ho diem perquè els fills del polític vagin vestits igual, que també, sinó per un petit gran detall que ha pertorbat a molts. Sense voler-ho Abascal s'ha delatat a ell mateix, amb una cosa impossible que fa amb una part del seu cos. No parlem de malabarismes. La foto és aquesta, hi ha algo que cridi l'atenció?

Santiago Abascal, Instagram

Santiago Abascal, Instagram

Efectivament. Santiago Abascal és un home molt donat a les cures per estar sempre perfecte i radiant i agradar a la seva dona Lidia Bedman. Més ara, que és Nadal i durant un temps hauran de romandre junts per això de les bombolles i demés. Unes cures que porten a Santiago Abascal, atenció que impressiona, a depilar-se els braços. Sí, el de Vox té pèl a la cara, però no als braços. Desconeixem si es passa la maquineta, s'ho fa amb cera calenta o confia amb els efectes de làser. Aquí una fotografia detallada dels seus braços calbs, sense pèls, depilats.

Els braços de Santiago Abascal, Instagram

Els braços de Santiago Abascal, Instagram

Un inquietant descobriment que s'afegeix a la llista de coses sorprenents de l'any 2020. El que està donant de si, qui ho diria. I encara en falten uns quants de dies perquè acabi. Què serà el següent? Quins nervis!

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat