Pilar Rahola ha patit les clavegueres de l'Estat. Una conversa privada de la periodista i escriptora ha estat gravada per la policia, desestimada com a prova de cap delicte i tanmateix publicada a un mitjà català afí a l'unionisme, El Periódico. Rahola va denunciar-ho al seu canal de Youtube Paraula de Rahola i li van preguntar al FAQS (líder amb un 13,4%). Rahola contundent: "Soc un dels possibles objectius, Van a fer mal. Busquen el desprestigi permanent, la brutícia, la baralla. Jo tenia al subconscient que algun dia em tocaria".

rahola tv3

Pilar Rahola al programa de Mediapro, TV3

Dona la casualitat que el programa FAQS és de la productora Mediapro, de Tatxo Benet, que també ha estat víctima de gravacions i les clavegueres les han filtrat a  mitjans ultres com el d'Eduardo Inda. Rahola: "M'han vulnerat drets fonamentals, a mi i al Taxto Benet que ha tingut converses que s'acaben de publicar. No van arxivar la conversa d'una persona col·lateral que no parla d'allò que s'investiga al sumari i es filtra a alguns diaris. Han despullat la meva conversa, trossejada i manipulada. No expliquen el context de la conversa, d'on ve, si exageres perquè estàs en un determinat estat anímic. Ningú sobreviu a la filtració d'una conversa privada". Vídeo:

Pilar Rahola ho ha posat en mans del seu advocat, Daniel Vosseler, per presentar les querelles que calgui: "Hem de plantar cara. Aniré als tribunals, tot i que són els seus". Alguns ja comparen la Guàrdia Civil amb l'Stasi. "Veurem quin recorregut jurídic té però en faré batalla. A mi m'ha censurat Jordi Pujol a TV3. M'ha vetat el PP a programes espanyols com el de la Júlia Otero o del Jordi González. Per Ciutadans, que em porten cada dia a la Comissió de Control parlamentari. I també se m'emprenyen ERC. I quan se me'n va la boca contra el govern s'emprenyen JuntsXCat".

pilar rahola TV3

Rahola al FAQS en un dels dos dies que surt a TV3

Rahola parla molt clar i amb principis igual de diàfans: "No obriré un debat sobre què dic en aquella conversa. No faré el joc a la Guàrdia Civil". I com va dir Vicent Sanchis divendres, Rahola acaba "Tots els partits pressionen TV3. I també a les TV privades. Tots volen dominar el relat públic i alguns estem al mig". Les clavegueres filtren totes les converses entre indepes. Molts telèfons segueixen punxats.