Vicent Sanchis viu el dia de la marmota. Cada divendres, encara que sigui per videoconferència, que hi ha Comissió de Control a TV3 al Parlament, es repeteixen les mateixes dèries dels diputats de Ciutadans, Sonia Sierra i Nacho Martín Blanco: FAQS i Pilar Rahola. De la periodista i escriptora Sanchis és molt clar: "Va 5 ó 10 minuts a Tot es mou i 5 ó 10 minuts al FAQS, com tants altres col·laboradors. Si vol li passo la llista (Antoni Bassas o Empar Moliner són bons exemples). És analista i contertuliana. El criteri de quins col·laboradors van a cada programa correspon als directors de cada programa". Si Rahola va o no va és, segons el director de TV3, perquè ho volen Montse Tió i Pere Mas.

vicetn sanchis CP

Vicent Sanchis a la Comissió de Control, Canal Parlament

L'altra obsessió de Cs és el programa de Mediapro i El Terrat, el FAQS. Martín Blanco els critica per convidar Oriol Soler i Francesc Vendrell, detinguts i deixats en llibertat per l'Operació Volhov. Sanchis sempre deixa en evidència Martín Blanco: "Si alguna de les persones responsables (policials i judicials) d'aquesta operació volguessin vindre els convidaríem. I els preguntaríem com és que sempre es fan les mateixes filtracions, pels mateixos conductes que perjudiquen les mateixes persones".

nartin blanco vcanba parlament

Nacho Martín Blanco, Canal Parlament

Sonia Sierra ha seguit amb la seva obsessió contra el concepte "llengua pròpia de Catalunya" i un debat al Més 324 de Xavier Graset on criticaven la diputada Sierra acusant-la de mentir. Sanchis se n'atipa: "Es veu que allò que diu vostè és la veritat i el que opinen els altres és mentida. Vostè té estudis de Filologia i altres filòlegs opinen diferent. Si vol proposar un filòleg català que opini com vostè, porti'l. Aquesta TV és plural" 

sonia sierra Canal parlament

Sonia Sierra, Canal Parlament

Ciudadanos no sap viure sense criticar que Pilar Rahola opini, que FAQS existeixi i que el català sigui la llengua pròpia de Catalunya. Per això les enquestes donen que Carlos Carrizosa passa de primer a quart partit, i irrellevant.