La combinació de presos polítics, Pablo Hasel, i la manifestació antisemita de Madrid ha fet vessar el got. Si els tribunals espanyols no volen aturar aquest augment alarmant del feixisme a Espanya, que la UE, l'ONU o els Tribunals de Drets Humans hi facin més. El canal de Youtube de Pilar Rahola és avui una petició de socors. El Mundo i el Español publiquen entrevistes panegíriques a la portaveu nazi de la manifestació d'odi als jueus. I no passa res.

captura pantalla isabel peralta

Isabel Peralta, feixista, twitter

Si Espanya tanca els ulls, Rahola els obre, com a taronges. Per això fa un vídeo en castellà, perquè l'entenguin més ràpid a mig món, a Llatinoamèrica on hi té molt de predicament. O a l'Audiència Nacional. Això no és un vídeo, és un S.O.S:

Youtube

Rahola: "España es una democracia a la turca. S.O.S. A las organizaciones que luchan por los DD.HH y contra el antisemitismo por lo que está ocurriendo en el Reino de España. Se ha hecho una manifestación a favor de los fascistas que lucharon al lado de Hitler. Sale una joven nazi a defender los ideales del nazismo en un alarde antisemita clásico que en cualquier lugar del mundo estaría penalizado. Sigue manteniendo abierta su cuenta de twitter, que aumenta de seguidores, y diarios le hacen entrevistas panegíricas. Es la estrella nazi". Espanya, capital Ankara.