Ramon Rovira ho té tot a punt per estrenar  La nit a 8tv. Dilluns a les 20:50 comença l'enèsim intent de la segona cadena del país per ser viable i influent alhora. La jugada és arriscada: el director de la cadena es posa a ell mateix de presentador del programa estrella. Abans, a dos quarts de vuit, hi haurà una hora i escaig de 8 al dia amb Jordi Armenteras i Abel Queralt allargant l'espai de meteorologia. Rovira ja té els tres convidats del debut: Íñigo Méndez de Vigo, José Montilla i Pilar Rahola. De Vigo és el primer ministre, i no qualsevol sinó el portaveu, a trepitjar un plató d'una TV catalana en mesos. Laura Rosel deu mossegar-se les ungles. Montilla serà el tercer president de la Generalitat entrevistat en 48 hores a la TV catalana: Artur Mas dissabte, Carles Puigdemont diumenge i Montilla dilluns. Si dimarts Pujol acceptés l'entrevista que ens deu, serem un país normal. I la tercera convidada de Ramon Rovira és Rahola

Pilar Rahola sergi alcazar

Sergi Alcàzar

En Blau pot avançar que no serà tertuliana habitual del programa. No repetirà els cims d'audiència que feia amb Josep Cuní cada nit a 8tv. Malgrat pertànyer al Grup Godó, Rahola és una ànima lliure i ja va desestimar seguir a la cadena del grup per fitxar per TV3 on col·labora a Tot es mou i a Preguntes freqüents. Ramon Rovira fa una picada d'ullet a l'època daurada d'audiència de Cuní a 8tv i conversa amb l'escriptora per promocionar un dels best sellers del proper dilluns 23 d'abril: el seu S.O.S. cristians. Rovira albira que la mitjana al voltant del 7-8% d'audiència d'aquell 8 al dia, amb puntes de 15% amb Rahola, serien oli en un llum per al seu retorn a la TV anys després de TV3.

Rahola tornava d'Auschwitz indignada amb els tuitaires que van aprofitar el seu viatge a un camp d'extermini per equiparar nazisme i independentisme. Rosel li deia "No val la pena fer-los cas". En Blau també va preferir obviar-los.