La conversa distesa entre el presentador principal d'un informatiu i el presentador d'esports ha acabat esdevenint un gènere. Fa patir perquè no es demana al d'esports que hi entengui de política però sí al presentador principal que sàpiga d'esports i drets esportius. L'embolic dels drets fa que no sabem quina cadena emet quin partit. La matinada de dissabte es va jugar el partit de tennis Nadal-Cilic i el Telediario de TVE tenia un d'aquells moments que algú va pensar que calia incloure en un informatiu: la xerrameca improvisada entre periodistes a plató. I va passar això:

El partit s'emetia a Movistar +, i la presentadora Olga Lambea ingènuament donava per fet que l'emetria el canal d'esports de la totpoderosa TVE. El noi dels esports, Nico de Vicente, empassa saliva i només se li acut un glups i reblar el clau "Lo veremos igualmente". És el que té haver d'informar d'una cosa: que cal mirar-la. La presentadora, que pot anar de groc a diferència de TV3 sense que la titllin d'independentista, ho arregla "Lo contaremos aquí". Nadal va remuntar i guanyar. I Olga Lambea entre la pífia i vestir de groc, perilla.

nadal ciric efe

EFE

És com anar a comprar a una botiga i no disposen del que demanes i tenen la cortesia d'indicar-te una altra botiga similar a prop on podràs trobar-ho. Només hauria faltat que De Vicente digués "Ah si, en Movistar +, la de pago. Si quieren abonarse ya saben. Llamen al 900...".