Susana Guasch és reportera d'esports, filla del ministre d'Esports de Tabàrnia Tomás Guasch i cèlebre antibarcelonista i antiindependentista. Es va fer famosa el dia que va acusar Guardiola de no voler parlar amb ella i fer-ho amb TV3: "Pep solo habla para TV3 porque porque es su altavoz para destacar los lazos amarillos y las cosas que le interesan". Ho vam explicar aquí. Ara plega de La Sexta, on escampava la seva bilis, i fitxa per una cadena de pagament: Movistar +. La companyia telefònica ho anuncia com un gran fitxatge però li està sortint malament. Susanna Guasch és la Yerri Mina de Movistar:

pedrerol

Atresmedia

El problema de Movistar + és que no pot fer com Pedrerol, que s'alimenta de la ira dels seus haters. El canal és de pagament, és a dir, que si fitxa periodistes polèmics els espectadors no canvien de canal sinó que fan una cosa més dràstica i ruïnosa per l'empresa: deixar de pagar l'abonament. Els haters de Guasch no només són indepes o culers, també d'altres equips i territoris. No tots deuen ser abonats a Movistar, però només que ho siguin una part, l'empresa notarà al setembre una pèrdua de clients considerable:

Per veure la mala llet que es gasta contra Catalunya la catalana Susana Guasch només cal recordar el seu últim dia a Atresmedia: va tractar del fitxatge de Luis Enrique. Asturià, culé i catalanista: el dimoni. Com va il·lustrar la notícia? De la manera que més atiés l'odi al seleccionador de l'Espanya unionista, amb una senyera:

A la competència es freguen les mans: Vodafone i les altres plataformes de TV de pagament  esperen que després de Juanma Castaño i Susana Guasch Movistar + fitxi Josep Pedrerol. Y todos contentos.