Nuria Roca i Juan del Val formen un tàndem perfecte. El matrimoni s'ha convertit en la parella televisiva favorita pels espectadors. Ja se'ls coneix com els nous 'Pepa i Avelino'. Amb la seva naturalitat i desimboltura han conquerit el públic, i és que la complicitat que existeix entre ells és més que evident.

Quan no passaven per un bon moment econòmic, Pablo Motos va oferir la possibilitat a Nuria Roca i a Juan del Val de participar en unes tertúlies que es farien en l'espai per culpa de les restriccions marcades per la crisi sanitària. La seva popularitat va ser en augment i ara són els rostres més demandats en televisió, xarxes o marques. Ja es poden permetre pernil del bo, formatge i cervesa.

Nuria Roca i Juan del Val viuen el seu millor any

Nuria Roca ha tancat un any rodó. També Juan. La valenciana ha tornat amb força a la televisió, tant com a presentadora com a actriu. Després de substituir Pablo Motos durant un parell de setmanes, els espectadors van demanar un programa per a Nuria i els el van donar. Va presentar el concurs estiuenc 'Family Feud', i ara té programa propi en La Sexta, 'La Roca'. Per la seva part, Juan del Val continua com a guionista de 'El Hormiguero', explota la seva faceta com a col·laborador i triomfa com a escriptor.

Aquest any, a causa de les restriccions i la situació del virus, faran un acte de responsabilitat i és probable que tampoc no viatgin a València a passar uns dies amb els familiars de Nuria. No obstant això, aquest Nadal no seran avorrides. La col·laboradora ha compartit una col·lecció de fotografies on podem veure com de bé que s'ho va passar al costat de la família a la Nit de Nadal.

No va faltar de res. Encara que poc veiem segueixen els costums de qualsevol espanyol, primer una mica de pica-pica.