Alaska va ser la protagonista de l'últim programa de 'Lazos de sangre', que es va emetre dimecres passat 22 de desembre. El format presentador per Boris Izaguirre va optar per la cantant per posar el fermall d'or a la temporada, que tornarà pròximament amb nous lliuraments. Coneixem Alaska molt bé i és que és un dels rostres més coneguts del país. A més de la seva dilatada carrera artística, la mexicana va compartir la seva vida les 24 hores amb els espectadors al reality 'Alaska y Mario'.

Després de la projecció del documental, en el qual va ser present, es va poder comptar amb ella en el debat posterior, on també van participar algunes de les seves amigues, com Topacio Fresh o Bibiana Fernández. El programa va aprofundir en la seva vida professional, però també en la personal, i Alaska no va tenir cap objecció en contestar a una de les típiques preguntes que sempre li han perseguit i ja la tenen farta.

alaska mario vaquerizo gtres

Alaska i Mario Vaquerizo/ Agència

Es tracta de la seva relació amb Mario Vaquerizo, totalment assentada, encara que alguns encara tinguin seriosos dubtes. Es van conèixer en el treball i ràpidament es van casar a Las Vegas. Ja han passat les dues dècades de feliç matrimoni. Molts han qüestionat la seva relació i a ella ja no li fa gràcia. El que li fa mal és que aquests comentaris venien de sectors menys conservadors. "Pensen que no soc dona, que no tinc sexe, que dormo sense mirar-lo?", va criticar amb sarcasme.

Mario Vaquerizo sempre ha jugat amb l'ambigüitat, i això ha fet que es cregui que és homosexual, i que la seva relació amb Alaska és simplement un paperot que els beneficia a ambdós. Però això és totalment fals. La cantant té relacions amb el showman, i a més és la seva única parella. Descarta així també els rumors sobre una relació poliamorosa. Alaska descarta les relacions obertes de què tant han parlat Nuria Roca i Juan del Val. Creu que aquestes relacions no acaben a bon port. No n'ha vist encara cap que funcioni. L'escriptor i la presentadora també van deixar clar aquesta setmana que no tenen una relació oberta.

Juan del Val Núria Roca GTRES

Juan del Val i Nuria Roca/ Agència

Alaska també va donar resposta a una de les preguntes més grans de la seva vida. L'artista mai no havia tingut ganes de ser mare, una cosa que mai no va ser prioritària en la seva vida, de fet no ho troba a faltar. A Mario Vaquerizo sí li hauria fet gràcia, però ella creu que s'hagués cansat als cinc minuts. Segons va dir Vaquerizo, havia estat una qüestió de responsabilitat i falta de temps, ja que ambdós havien prioritzat els seus treballs.

"Odi als nens, són insuportables. A més, em desplaçaran, ells són el que d'aquí a 10 anys prendran el meu lloc", va dir la cantant en un vídeo d'arxiu|. Al documental, va oferir una versió més suavitzada del discurs: "Mario diu que a ell li hagués agradat tenir un nen i ser pare, però segur que es cansa de seguida, no té paciència. He tingut altres prioritats i els fills no han estat una d'elles per a res", va sentenciar.