Juan del Val s'ha convertit en el rostre televisiu del moment. Al costat de| la seva dona, Nuria Roca, formen un dels matrimonis més consolidats del panorama nacional. És la primera vegada que els veiem treballar junts davant les càmeres, i la seva naturalitat ha conquerit els espectadors. La complicitat salta a la vista i ja hi ha molts que els veuen com els nous Pepa i Avelino.

Des de l'any passat col·laboren a la taula de debat de 'El Hormiguero'. A més, Nuria Roca té el seu propi programa a La Sexta, 'La Roca', i Juan del Val és un dels col·laboradors. Aquest també triomfa com a escriptor. La seva novel·la 'Delparaíso' s'ha colat entre les millors de 2021. Aquest auge de popularitat va arribar amb la seva participació en l'espai de Pablo Motos. Abans van viure una situació de conflictes econòmics i aquest va ser el determinant que va fer que Juan del Val decidís saltar a l'altra cara dels mitjans i donar la cara, mai millor dit.

Perfil d'Instagram de Juan del Val

Juan del Val/ Instagram

El matrimoni no té filtres i no li importa parlar dels seus temes més íntims i personals en directe. Generen titulars tots els dies. Si van prendre bolets al·lucinògens, o si Juan del Val podria haver participat en 'Supervivientes'.

Per primera vegada Nuria Roca va entrevistar en directe el seu marit. Novament van posar la infidelitat com a tema de debat. A l'escriptor no li ha importat donar la seva opinió sobre això. "A mi la infidelitat sempre m'ha semblat una cosa absolutament normal, i el que em fa molta mandra és la fidelitat com a concepte", va dir, mentre deixava Nuria Roca de pedra.

Nuria Roca

Nuria Roca/ Agència

Nuria Roca va intentar que aquest esmenés la situació perquè s'esperava l'endemà tota mena de titulars sobre la seva relació. "La gent es pensarà que ets infidel a la teva parella", li deixa anar la presentadora al seu entrevistat. Aquest es va posar molt romàntic, però va sortir del pas. "Tinc la certesa que si no t'hagués trobat en la meva vida, la meva vida hauria estat objectivament pitjor. Ser el marit de Nuria Roca és una cosa que m'encanta".