El Reial Madrid està molt nerviós. La temporada ha estat un desastre pel club que queda a 14 punts del Barça al maig, derrotat i humiliat pel City de Guardiola a la Champions, derrotat i humiliat pel Barça a la final de la Supercopa i amb una Copa del rei contra Osasuna. Un equip envellit amb les tres estrelles, Benzema, Modric i Kross com exfutbolistes i un entrenador derrotat sense reacció. Aires de canvi recorren el club i això inquieta els seus seguidors encara que facin de periodistes. I una periodista sectària del Reial Madrid, María Caldas surt a insultar a una jugadora del Barça per una senzilla raó: admira Pep Guardiola. Tuit d'Aitana Bonmatí i la reacció impresentable de la tal Caldas:

Aitana Bonmatí GTRES
Aitana Bonmatí GTRES

Aitana Bonmatí reacciona a l'exhibició de futbol de l'equip de Pep Guardiola dimecres davant dels ulls meravellats de tota Europa amb admiració. I una periodista creu que admirar el bon futbol és motiu d'insult i escriu que les jugadores del Barça "Cada día son más ridículas. La ostia que se van a dar próximamente". El que Caldas no sabia és que les òsties se les ha endut ella, per fer el ridícul i humiliar-se públicament amb un tuit repugnant. L'odi al Barça i a Guardiola ha trastocat les periodistes del Madrid, com Susana Guasch o la tal María. Qui és María Caldas? Aquesta:

No deixa de ser paradoxal que aquesta indivídua digui "ridícula" a Aitana Bonmatí. L'allau de tuits insultant-la seva mostra d'antiesportivitat i mala praxi professional és descomunal. Alguns tuits són irreproduibles perquè es refereixen al seu físic. No cal. La part del físic que té pitjor és el cervell. El Reial Madrid està aconseguint una cosa inèdita. No tenia secció de futbol femení, no en volia saber res, i ara que han comprat un altre equip per dir-li Real Madrid femenino es dediquen a embrutar aquest esport amb les seves misèries, insults i antiesportivitat. Ara ho fa una periodista fanàtica del club. La resposta d'Aitana Bonmatí és tan elegant com innecessària. La misèria no cal contestar-la.

Li dedica un comiat en català perquè tampoc haurà entès la primera part del tuit. Els madridistes viuen tancats en la seva olla d'odi al Barça i l'entrenador que més els va derrotar i amb més claredat. El Reial Madrid té mal perdre i es dedicarà a insultar i enfangar. I Aitana Bonmatí és un orgull pel Barça que el Madrid no pot ni somiar.