Susana Guasch és l'anti-periodisme amb la seva bufanda tricolor. La presentadora de les Nits de Champions de Movistar és de tres equips: Reial Madrid, Espanyol i anti-Barça. Detesta especialment la gran obra mestra del barcelonisme, els anys de Pep Guardiola. La catalana és filla d'un altre periodista perico, Tomás Guasch, que s'ha caracteritzat tota la seva carrera per ser hostil amb el Barça. El més paradoxal és que Movistar, la TV propietària dels drets de la Champions on juguen el Barça i Guardiola, la contracti per seguir fent el ridícul amb el seu odi al millor entrenador d'aquesta època. Fa uns anys Valdano ja la va ensorrar en directe quan va aprofitar que eliminaven Guardiola d'Europa per dir que era un fracassat. Valdano la va advertir, el que deia era molt poc professional: una obsessió personal. Els Guasch odien la Catalunya indepe i el Barça.

Aquesta eliminació amb ridícul apoteòsic del Reial Madrid com un ninot fent pena i el Manchester City elaborant un futbol gegantí ha deixat la pobra Susana més traumada del que venia de casa. I com que a la cadena algun directiu la devia advertir que no torni a fer el ridícul en antena exhibint la seva obsessió malaltissa contra Guardiola, Susana Guasch la va manifestar en un tuit. Semblava que no podia empitjorar el seu paper de hooligan però sí, ho ha fet.

La pobra presentadora estava ensorrada per la derrota definitiva del Madrid, pel probable descens de l'Espanyol després que els seus ultres tornessin a provocar el tancament del camp però sobretot ensorrada per l'exhibició de futbol de Guardiola i ha de vomitar contra l'entrenador dient "Sigo pensando lo mismo, que Guardiola va de fracaso en fracaso y añado por fin. Y enhorabuena casi". No és una felicitació, és un desig que el City perdi la final per tornar a dir que Guardiola va de fracàs en fracàs. Els tuitaires han expressat l'únic que se li pot dir a aquesta dona, que deixi de fer llàstima:

Guardiola elimina Madrid EFE
Guardiola elimina el Madrid EFE

La titllen de ser una indigent mental i de repugnant. És més senzill: és mala professional. I Movistar es torna a disparar un tret al peu. És una TV de pagament i els seus abonats tenen altres opcions per contractar l'any vinent la Champions League. Els pot arribar una davallada de subscriptors entre culers i espectadors incrèduls amb aquesta mostra de fanatisme. I per rematar-la en la seva indigència mental, un tuit el seu company de cadena, la veu del futbol Carlos Martínez, adreçat directament contra la Guasch:

És la necrològica professional de Susana Guasch.