El programa Nexes dirigit per Mònica Terribas i co-presentat per Jordi Basté haurà d'esperar a TV3. L'estrena estava prevista al gener però com que el format requereix reunir 100 persones a un plató, fora de TV3 a la fira de Barcelona, es posposa l'estrena fins que la Covid ho permeti. Terribas segueix a Mediapro i Basté al Grup Godó. El líder de la ràdio ha penjat una foto inèdita de l'àlbum personal, amb dos amics que fan anys: el 16 de gener la Terribas feia 53 anys i el 18 de gener Guardiola en fa 50. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jordi (@jordibaste)

Basté, que en té 55 d'anys, escriu: "Avui el Pep fa 50 anys. És millor persona que entrenador. És millor amic que estratega. És molt més divertit del que sembla. I té una família i amics que valen molt la pena i que, en època de pandèmia, s’enyora encara més. La noia del costat és estupenda, els 50 ja els ha passat però dissabte també va ser el seu aniversari. Es la gran Mònica Terribas. Els tres vivim en l’època del Benjamin Button. Fa 30 anys que els conec i que els estimo. La foto és de quan ens podíem abraçar i petonejar. Ho tornarem a fer". Benjamin Button és l'home que en lloc d'envellir, rejoveneix.

baste fumant ig

jordi baste ondas GTRES

Jordi Basté als Ondas mira amunt quan fumava, Instagram / GTRES

L'altre efemèride del dia és que fa 4 anys Jordi Basté va deixar el tabac: "Avui fa quatre anys que vaig deixar de fumar. Si vaig poder, asseguro que tothom que vulgui, pot. Paciència, una mica de mala llet, uns quants quilos que tal com entren, surten i l’orgull d’haver-ho fet". Basté va aprofitar el canvi d'any al 2017 per apagar l'última cigarreta. Des d'aleshores, 1-O, brutalitat policial, presos polítics, pandèmies, ell contagiat de coronavirus...

68 Mònica Terribas amb Beret al fons

guardiola llaç groc  GTRES

Terribas i Guardiola TV3/GTRES

Basté ha tingut motius per tornar a fumar. Com es diu a la cèlebre Aterriza como puedas, "Elegí un mal día para dejar de esnifar pegamento". Tres grans aniversaris. Per molts anys, Mònica, Jordi i Pep. Les tres patums de Catalunya.