L'aturada de les lligues pels partits de Seleccions, els classificatoris pel Mundial del Qatar i els amistosos, han fet que els entrenadors puguin agafar-se uns dies de vacances. No és el cas de Xavi, que té feina a fer, però sí el del millor entrenador del món, consolidat Pep Guardiola. Abans de jugar el partit d'aquest dimarts a Manchester contra l'Atlético de Madrid, el míster del City va gaudir d'uns dies de descans a les pistes d'esquí de Finlàndia, prop del Pol Nord. Un fred que pela i la seva filla Instagramer, Maria, lluint meravellosa:

maria guardiola pol nord instagram

maria guardiola a finlandia Instagram

Maria Guardiola a Finlàndia, Instagram

La novetat de l'Instagram de la filla gran és que hi penja una foto familiar de tots cinc, el pare Pep Guardiola, la mare Cristina Serra a qui cada dia s'assembla més, i els tres fills: Maria, Màrius i la petita Valentina Guardiola que, com que és menor (té 14 anys), hi apareix tapada pel fred i no se la pot identificar. Tots abrigats al poble de Saariselka, que ara  mateix està a -4º (quatre graus negatius) i baixant. És al nord de Finlàndia, a tocar de l'Oceà Àrtic. Un lloc ideal per esquiar a la primavera: sempre hi ha neu. La foto familiar és inèdita, feia molt que no se'ls veia a tots cinc junts, acompanyats d'una monitora:

familia guardiola ig

guardiola family ig

Guardiola Family, Instagram

D'esquerra a dreta: Màrius amb ulleres, Cristina Serra, Pep Guardiola i amb les cares tapades Maria i Valentia. La primogènita hi escriu: "Guardiola family 😍❤️ " i cita els hàstags pep guardiola, cristina serra, maria guardiola, màrius guardiola i valentina guardiola.  En un dia té 50 mil likes. A tothom els agrada aquesta família. I al partit City-Atlético d'aquest dimarts, els culers van amb l'equip d'en Pep. Per ell i perquè elimini si cal el Reial Madrid. Força Guardiola. Força els Guardiola. Per a l'entrenador no hi ha clàusula que prohibeixi esquiar, això és només per als jugadors.

---

Maria Guardiola té el millor Instagram de la família. S'ha guanyat a pols, clic a clic, ser la millor Instagramer de Catalunya. El seu secret és tenir molta classe i poques ínfules. Unes fotos gens impostades i mostrant amb senzillesa uns looks imbatibles, gràcies al que ha après a casa. La família materna fa anys que es dedica al negoci de la moda, la marca Serra Claret de la seva mare, Cristina Serra, dona de Pep Guardiola. 

Maria seguirà la nissaga materna i tira més per la moda que pel futbol. A mig camí entre Barcelona i el Regne Unit, on viu el seu pare i on freqüenta els llocs de moda. Fa temps que manté una relació sentimental amb el futbolista Dele Alli. Els 300 mil seguidors de la Maria no tenen fotos de la parella però sospites que segueix enamorada. Maria Guardiola va penjar el tatuatge d'un petit cor al pit:

maria guardiola Instagram

Maria Guardiola, Instastories

L'única pista és un diminut missatge de la Maria "<3", que és un símbol d'un cor. També vol dir més petita que tres. Una endevinalla. Què és més petit que tres? Dos, és a dir la parella enamorada, o la més petita dels tres, la germana petita de la família: Valentina Guardiola que té 14 anys. O la diferència d'edat amb Dele Alli: Maria Guardiola té 22 anys i el futbolista de la Premier en té 25. Té molt sentit que el cor vagi cap a un dels seus éssers estimats. Tots al Pol.