El concert de Coldplay de diumenge va coincidir amb la festa final del Barça campió. Una coincidència que recorda un moment mític en la història blaugrana i del cor: quan el Barça va guanyar la segona Champions de Guardiola l'any 2011 i a l'Estadi Olímpic cantava Shakira. Feia poc que la colombiana sortia amb Piqué, des del Mundial de 2010, i l'apoteosi total va esdevenir quan Piqué sortint del Camp Nou va enfilar-se a l'escenari de l'Estadi per cantar amb la seva parella. Ara es tanca el cercle, Piqué ha guanyat el seu últim títol com a jugador: la lliga 2023, però no va voler ser present a la rua ni a la celebració al Camp Nou que va acomiadar Jordi Alba, Busquets i el vell estadi. Piqué va preferir ser, un altre cop, a l'Estadi Olímpic de concert i amb la nòvia. Però ara, 12 anys després, no és Shakira, és Clara Chía. Així humilia la seva ex: escenificant el relleu d'una dona per una altra al mateix escenari i en un dia de Barça campió. Adeu Shak, aquí està Clara:

PIQUÉ CONCERT 2011

Gerard Piqué concert Shakira 2011, EP
Gerard Piqué concert Shakira 2011, EP

PIQUÉ CONCERT 2023

DL u533163 008
Gerard Piqué i Clara Chía al concert de Coldplay, GTRES

Clara Chía ho ha tornat a fer, la primera dama conserva el look als 24 anys com si en tingués 14: roba texana, ulleres de sol (per un concert nocturn) i roba negra, sense massa gràcia. Al costat Piqué de 36 anys semblava Milan Piqué, gorra amb la inscripció Flight, volant cap a l'adolescència: roba texana, folgada i molt informal. Era un concert. Allà no va coincidir amb dos ex del Barça com Leo Messi i Cesc Fàbregas, que van cantar Coldplay a cor què vols. Clara eclipsa Antonela? Què més voldria, només que Clara és enxampada per paparazzi i Antonela es cola per la zona VIP sens accedir a peu a l'Estadi com Piqué, Clara i els seus acompanyants.

Csc Coldplay GTRES
Cesc a Coldplay GTRES

Cesc Fàbregas, Leo Messi amb Antonela i Piqué amb Clara, qui és més elegant? Messi sempre. Com diu Semana:  "La pareja ha disfrutado de la velada acompañada de algunos amigos. Los objetivos de los reporteros captaban estas imágenes de la pareja, ambos con look casual, Clara Chía con pantalón denim ancho, chaqueta negra y gafas del sol, mientras que él llevaba una cazadora vaquera y gorra de beisbol. En el concierto, también se han dejado ver otros rostros conocidos como Cesc Fábregas y los hermanos David y José Manuel Muñoz, del grupo 'Estopa'. Ya sabíamos que Gerard Piqué es un gran seguidor de la banda liderada por Chris Martin. Le habíamos visto anteriormente en otros conciertos. Concretamente en el año 2016 vibró con la música del grupo británico junto a Shakira. Incluso la colombiana compartió un vídeo en el que ambos cantaban una de las canciones más míticas de Coldplay". Piqué no només deixa enrere Shakira anant de concert en una victòria culer sinó que torna a Coldplay però amb la nova. Clara sempre guanya.