Tempesta a Telecinco. Paz Padilla vol tornar després d'haver abandonat la cadena pel coronavirus​, però l'objectiu no és gens fàcil. Porta dos mesos fora de Sálvame, i des d'aquell moment han passat moltes coses al programa de Jorge Javier Vázquez. Una de definitiva i que ha passat desapercebuda, és la calma entre la nòmina de presentadores substitutes del de Badalona. Carlota Corredera s'ha fet amb el comandament de les edicions dels dijous i els divendres, ja que no tenia oposició. Però tot s'acaba, i Padilla ha reclamat el seu lloc de treball, desfermant una suposada guerra interna, tal i com revela Lecturas. 

Paz Padilla sobre Pantoja   Telecinco

Paz Padilla Telecinco

carlota corredera trucada pantoja  telecinco

Carlota Corredera Telecinco

Padilla s'ha sotmès a una prova per saber si està lliure del coronavirus, i tot estaria a punt per a la seva reincorporació. Això significaria la pèrdua de rellevància de Corredera, i la gallega no està per la labor. La productora les ha ofert un tracte: alternar-se cada 15 dies. Una mesura que no agrada a cap de les dues, elevant les friccions habituals al nucli del programa. Un frec a frec que podria estar darrera d'un fet fins ara desconegut: Padilla havia d'haver tornat el passat 7 de maig, però va deixar plantada la cadena a última hora, minuts abans del directe. Corredera va haver de sortir de casa a tota pressa per agafar les regnes, amb un enuig comprensible. Una carta més per fer pressió a la cúpula i barrar el pas de l'humorista.

Després del Merlosplace i l'escàndol Avilés, potser ara tinguem noves trames amb el ball de bastons a les bambolines. 'Sálvame' quién pueda.

 

AMPLIACIÓ:

Carlota Corredera ha sortit al pas de la informació de la revista amb una cleca demolidora contra la publicació: "No compren Lecturas porque la información que dan sobre mí es falsa". 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat