Ha estat una de les imatges d'aquest confinament. El passat 23 d'abril, a Marta López no li van regalar una rosa, sinó unes banyes. La intervenció del periodista ultra Alfonso Merlos al programa de YouTube d'un periodista encara més ultra, Javier Negre, trufada per una aparició sorpresa (o no) d'una noia seminua pel fons de les imatges, la reportera de Socialité, Alexia Rivas.

merlos place

Estado de alarma

Ha plogut molt des d'aquell dia. A Telecinco han fet un circ de tot plegat, però testimonis del triangle de les bermudes, només un breu massatge d'Ana Rosa al seu col·laborador o la presència de López: polígraf de Conchita, intervencions a Viva la vida... Rivas, no diu ni ase ni bèstia, fins i tot, li han donat la baixa. Això sí, reporteres al davant de casa de Merlos informant que ell i Rivas estan dins gaudint de la piscina. Però imatges d'ells junts no n'hi ha hagut cap. Fins ara. 

Ana Rosa Quintana Alfonso Merlos

Telecinco

Marta Lopez plora

Telecinco

alexia rivas farmacia GTRES

GTRES

Tant Merlos com Rivas, instal·lada a casa del primer, a Bohadilla del Monte (Madrid), han callat. Però tothom té al cap una pregunta que ha quedat sense resoldre, i que la revista ¡Hola! ha trobat resposta amb unes fotografies exclusives. Merlos i Rivas s'han quedat junts perquè no tenen més remei o la història d'amor entre ells dos va viento en popa? Potser aporten una mica de claredat les imatges d'ells dos aquest cap de setmana, passejant un gosset, fent-se carantoines i petons.

Aquesta i d'altres que es veuran en el número de dimecres, són les fotos que proven que des del dia que van saltar a la primera línia del panorama mediàtic, la cosa ha anat a millor. Qui sap si la situació de confinament ha enfortit una relació que fins fa uns dies, era del tot secreta.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat