La catalana Paula Badosa és una de les tennistes més famoses del panorama internacional. Fa un any va arribar a ocupar el número 2 del rànquing mundial, semblava cridada a marcar una època. Malauradament les lesions i els mals resultats han punxat el globus, i ara la tenim a la posició 29 del WTA. Un present esportiu més aviat discret, tot el contrari al que passa amb l'esportista fora de les pistes. Badosa interessa: primer per crear polèmiques, com les seves famoses frases contra el català. Després per un aspecte més íntim, la seva vida amorosa. Al seu currículum trobem VIPS com David Broncano o, el més recent, l'actor cubà Juan Betancourt. Van partir peres fa relativament poc després d'un any i mig de relació. Un cop que no va acabar de pair bé del tot, li van trencar el cor.

Tanmateix la Paula s'està refent a gran velocitat. O si més no aquest és el rumor que circula a les xarxes socials, alimentat per un seguit de fotos, de gestos i de moviments que et deixen de pasta de moniato. Té una nova il·lusió, un col·lega de professió que està considerat com a una de les grans estrelles del circuit. Ocupa actualment el número 5 de l'ATP, el grec Stefanos Tsitsipas. Fa uns dies quedava eliminat de Roland Garros a mans de Carlos Alcaraz, la seva bèstia negra. No volem ser dolents, però semblaria que s'està contagiant de la mala ratxa de la Paula.

Paula Badosa y Juan Betancourt @paulabadosa
Paula Badosa amb el seu ex Juan Betancourt / @paulabadosa
Carlos Alcaraz contra Stefanos Tsitsipas EFE
Carlos Alcaraz contra Stefanos Tsitsipas a Roland Garros / EFE

Paula Badosa i Stefanos Tsitsipas, moviments més que sospitosos

Tot comença quan els usuaris de la plataforma d'streaming musical Spotify van quedar sorpresos en veure que els tennistes havien canviat les seves fotografies respectives de perfil, passant a exhibir una instantània conjunta en actitud divertida, còmplice i afectuosa. Allò va encendre la metxa d'una investigació massiva per part dels internautes, amb un resultat força significatiu. De cop i volta apareixien les imatges d'una Badosa amagada entre el públic del torneig de Roland Garros seguint la victòria d'Stefanos contra Sebastian Ofner. La bola de neu començava a fer-se gran. Cada detall compta, com en un partit de tennis. 

Paula Badosa y Stefanos Tsitispas Spotify
Paula Badosa amb Stefanos Tsitispas / Spotify
Stefanos Tsitispas con  Paula Badosa Spotify
Paula Badosa amb Stefanos Tsitispas / Spotify
Stefanos Tsitispas y Paula Badosa Spotify
Paula Badosa amb Stefanos Tsitispas / Spotify
Paula Badosa con Stefanos Tsitispas Spotify
Paula Badosa amb Stefanos Tsitispas / Spotify
Paula Badosa partido Stefanos Tsitispas Roland Garros Twitter
Paula Badosa al partit d'Stefanos Tsitsipas a Roland Garros / Twitter

Els tennistes estan molt compenetrats, aquí hi ha marro

Els tafaners amb més vista han detectat, a més a més, un petit canvi en la forma de celebrar els punts de Tsitsipas a París. Quan suma un punt d'important un dels seus dits apunta al cap, un gest que parla de concentració, de fortalesa mental. Per què és cridaner? Doncs perquè és exactament el mateix que fa Badosa sobre les pistes, un gest molt característic, personal i suposadament intransferible. Bé, ara és patrimoni compartit amb el seu amic especial, amb el que hi ha una sintonia més que evident. Les fotos són clares. Ara bé, cap dels dos confirmen ni desmenteixen res, només demostren que la situació els diverteix. La Paula escriu "esperant el bonus d'Spotify sobre això", citant la filial espanyola del patrocinador del Barça. El grec li segueix el joc i escombra cap a casa: "Ho enfoquem a nivell regional?", diu, fent referència a la sucursal hel·lena de la plataforma. La conya és sospitosa. 

Paula Badosa punto EFE
Paula Badosa celebrant un punt / Twitter
Stefanos Tsitispas punto Twitter
Stefanos Tsitispas celebrant un punt a Roland Garros / Twitter

Aquí hi ha marro, joc, set i partit. Seguirem atents l'intercanvi de cops.