Paula Badosa està d'enhorabona. Aquest 15 de novembre celebra 25 anys. Una xifra rodona i bonica, com a esportista d'elit és al cim, i en la seva vida sentimental està eufòrica amb el seu nòvio model, Juan Betancourt. Ho han celebrat fent un ball a un hotel de luxe davant del mar, amb la música de Monotonía de Shakira. Però abans del vídeo Badosa ha fet un tuit agraint les felicitacions pel seu aniversari. I tot i ser gironina, de Begur, a l'Empordà un dels territoris amb més presència de la llengua catalana, es nega a fer-lo servir ni en un tuit familiar. Tant és així que tria una altra llengua per expressar-se i fa el tuit en dos idiomes, castellà i anglès. El catalán, que lo hablen los masoveros:

Paula Badosa Twitter
Paula Badosa Twitter

Happy Birthday Paula diu el pastís de llimona amb una raqueta i tres pilotes. El català és fàcil, ella l'ha estudiat a l'escola, i té una pestanya a twitter per traduir els tuits. Si la prems surt "Gràcies a tots per les felicitacions i fer el meu dia encara més especial. Us vull". Sense cap esforç. Ja va haver de disculpar-se per insinuar que el català és un dialecte. Responia així a la pregunta Quants idiomes parles: "Hablo el español. El catalán... bien, el catalán no es una lengua, pero la cuento igualmente. Y el inglés". Si no és una llengua què és? Una andròmina? Gràcies per comptar-hi igualment, però no la fa servir. L'omet, la humilia en un tuit bilingüe. Badosa és trilingüe gràcies a l'escola catalana però es nega sistemàticament a fer servir el català ni pel seu aniversari familiar. Els seus pares i ella són tan catalans com el que ho vulgui ser. 

Paula Badosa cumple 25 años twitter
Paula Badosa fa 25 anys twitter

Ara sí que es pot posar a ballar Monotonía: "No fue culpa tuya, no fue culpa mía, fue culpa de la Clara Chía". Vídeo sexy ballant amb Juan:

Juan Betancourt i Paula Badosa a Instagram
Juan Betancourt i Paula Badosa a Instagram
Paula Badosa
Paula Badosa Instagram
Paula Badosa Instagram

La tennista ha rebut de regal del nòvio un retrat fet en directe. Molt bon obsequi. Ara falta que ella sigui més empàtica amb els seus conciutadans catalans. Si no vol fer servir el català, que no menysprei la llengua i els que la parlen.

Qui és el nòvio de Paula Badosa?

Paula Badosa que resideix als Emirats Àrabs Units és notícia per haver tallat amb David Broncano i sortir ara amb  el guanyador del concurs d'A3 'El Desafío', el model Juan Betancourt. El seu ex va atribuir la ruptura al "frenético trabajo de ambos y la falta de tiempo para disfrutarse. El interés mediático también habría ayudado a este desenlace. No existe ningún otro motivo soterrado, ni qué decir terceras personas o desgaste. Ambos decidieron detener su relación. Están en un momento laboral excelso". També hi ajuda que Betancourt és més guapo que Broncano, i la segueix allà on juga:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paula Badosa (@paulabadosa)

Joc, set i partit, contra el català.