Paula Badosa és la tennista catalana amb més èxit d'aquesta nova època daurada del tennis. Com la seva antecessora Arantxa Sánchez Vicario no té sort amb l'amor. Arantxa ha tingut dos matrimonis fracassats, amb l'ex d'Helena G. Melero Joan Vehils i amb l'empresari Josep Santacana de qui s'està divorciant en termes molt poc amistosos. Badosa amb només 25 anys ja té dues crisis sentimentals, dues ruptures sonades. La seva relació amorosa amb un altre VIP, el model cubà Juan Betancourt, ha acabat. El rumor ja existia quan Badosa va visitar el programa La Reistencia del seu altre ex, David Broncano. I ara la ruptura és oficial segona la bíblia del cor, la revista Hola. Paula torna a estar soltera. I desolada ja que és ella la deixada.

Paula Badosa plorosa GTRES
Paula Badosa plorosa GTRES

La cara neta, sense maquillar, amb ulls vidriosos és posterior a una derrota. Una derrota esportiva, la sentimental va per dins. Explica Hola que "Paula y Juan ya no son pareja sentimental. Su entorno desliza que fue a principios de esta primavera cuando la tenista y el modelo cubano terminaron su relación. Las mismas fuentes nos señalan que la situación entre ambos venía enfriándose desde hacía algún tiempo y que fue Betancourt quien decidió hablar con Badosa. Aquella conversación precipitó el final de su historia de amor". Doble notícia, van tallar fa poc, el mes d'abril i la iniciativa de tallar va ser d'ell. Per Sant Valentí encara es feien petons romàntics a Roma segons l'Instagram de Juan:

L'entorn de la tennista assegura que la relació amb Joan Beatancourt és cordial. Tot i això, el model cubà ha preferit prendre distància desvinculant-se de la seva ja ex a xarxes, ha deixat de seguir-la. Paula encara no supera la ruptura i segueix pendent del cubà. Es manté com una més dels 369 mil seguidors de Betancourt a Instagram.  L'amor els ha durat poc, tot just un any i mig on ell ha seguit l'esportista d'elit pel món a molts tornejos. El que Instagram ha donat Instagram ha tret. L'amor va sorgir perquè ell li va enviar un missatge per aquesta xarxa. Paula es feia la desmenjada  “No es que utilice mucho mis redes sociales, pero, en ese momento, por el destino o la coincidencia, supongo que estaba más pendiente. Ahí empezamos a hablar y a conocernos”. Ara ell la deixa i li fa unfollow. Lleig.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paula Badosa (@paulabadosa)

El model és un caça-famoses, la seva ex durant dos anys d'amor va ser l'actriu Andrea Duro.  I abans havia sortit amb Rocío Crusset, filla de Carlos Herrera i Mariló Montero. Als 32 anys el cubà ja busca la seva quarta nòvia famosa. Badosa bada.