La nova imatge de Telecinco ventilava als rostres més clàssics de "La Fábrica de la Tele" el fi de Sálvame tan sols era un preludi de tots els canvis que hi hauria a la cadena. En les últimes hores, coneixíem el comiat de Lara Álvarez i un presumpte últim contracte per Marta Flich. La cadena de Mediaset renovava del tot la seva imatge i també ho feia amb els presentadors més emblemàtics. Socialité renovava dins de la graella de programació, però ho feia sense l'emblemàtica Nuria Marín. La catalana de Lleida deia adeu al programa dels caps de setmana, amb un bon coixí que li atenuava la caiguda: compte amb el seu propi racó a TikTok, fitxava per TV3 com a nova presentadora de 3cat i ara, a més a més, s'ha llençat al món de la literatura. Pels qui li asseguraven un final inèdit, Nuria Marín ha retornat al lloc on l'ha vist créixer, però aquest cop feta una estrella

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nuria Marin (@nuriasecret)

Mítica presentadora de Caza Mariposas, a poc a poc la lleidatana s'anava cavant el seu racó entre els platós de Mediaset. L'hem vist presentant múltiples formats i inclús el famós magazín de tardes, Sálvame. El programa de caps de setmana de Socialité s'havia convertit en el seu safe place, però un comiat imminent la feia desaparèixer del format. Avui, estrenava en exclusiva el seu llibre "Soy Afrodita" una novel·la que presentava, ni més ni menys a la capital madrilenya a les set de la tarda. Però abans de reunir-se amb els seus seguidors, l'expresentadora de Telecinco, passava pel plató de "Así es la vida". Una intervenció que ha deixat a tothom de pedra, entre aplaudiments i elogis, la presentadora ha presentat el seu projecte, ni més ni menys que la primera novel·la. Amb el seu to d'humor característic, publicava un vídeo a la xarxa, posant al cantó de la seva fotografia del famós passadís amb la cançó "Del olvido al no me acuerdo" d'Isabel Pantoja. Icònica.

Nuria Marín torna al passadís de Mediaset / Instagram
Nuria Marín torna al passadís de Mediaset / Instagram
Nuria Marín a Así es la vida / Telecinco
Nuria Marín a Así es la vida / Telecinco

Es tracta d'un llibre que combina la novel·la còmica amb els trets mitològics, pretén entretenir al lector amb les aventures de Paula, una noia que li acaben de ficar les banyes. Però no, abans que us avanceu, Nuria Marín ho ha aclarit en directe: no es tracta de cap llibre autobiogràfic. "Quiero aclarar que no es una novela autobiográfica. (...)La idea me vino a en un viaje en las islas griegas con mi novio". Un projecte totalment allunyat de tot el que havíem conegut d'ella fins ara com a periodista. Sandra Barneda, companya d'ofici que també participa en el món de la literatura, l'advertia del següent: "Siempre empiezan las críticas, cuando uno decide, como periodista, acercarse al mundo de la literatura: ¿Tienes miedo de los prejuicios de la gente?, a mí me lo han dicho"  Però ella ho té ben clar, com en tots els projectes que ha treballat, el seu talent és entretenir: "El libro no tiene ninguna pretensión, es para que la gente se entretenga, la literatura antes que nada es un entretenimiento" 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 3Cat (@som3cat)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nuria Marin (@nuriasecret)

El fi de la seva trajectòria a Telecinco no la deixava amb les mans buides, ella ja feia un temps que treballava per fer-se entre el públic, però de forma independent. Ens conquistava a tots amb la seva secció -gairebé diària- de "Royal Salseo" on explica fil per randa totes les novetats de la casa reial espanyola i britànica. No se li escapava cap detall. També compta amb un pòdcast propi, titulat "Puro Salseo" i, fa tan sols uns mesos, anunciava el seu gran fitxatge a la nostra cadena catalana: 3cat. La lleidatana ha estrenat recentment "Love Cost" un nou format de dating per 3cat que barreja la cerca de l'amor i els diners. En fi, mentre Telecinco li tancava la porta, a la presentadora se li obrien desenes de finestres. Llarga vida televisiva a Nuria Marín, tal com diria ella, si ens estàs llegint "We love You"

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!