Carme Cervera, la catalaníssima baronessa Tita Thyssen, resident a Andorra, mare de tres fills, Borja i les bessones engendrades per un ventre de lloguer: María Carmen i Guadalupe Sabina, conegudes com Carmen i Sabina. Guapes, molt crescudes, educadíssimes i a punt de fer 17 anys. Cada cop que Tita Thyssen és entrevistada a la TV, darrerament per Carlos del Amor a TVE o per Risto Mejide a Cuatro, sempre salta la mateixa notícia als cercadors: qui és el pare biològic de les noies. El morbo ve pel fet que una d'elles, Sabina, és molt semblant a Borja, un fet insòlit ja que en maternitat subrogada, biològicament Borja i elles no comparteixen pare ni mare... o sí.

Carmen Tita Thyssen GTRES
Carmen Tita Thyssen GTRES

Tita Thyssen farà 80 anys aquesta primavera. Una edat en la qual ja està per sobre de tot. Per això no la va impressionar que a Cuatro li preguntessin si Borja és el pare de les seves filles, Però com que no va respondre, Cuatro fa allò tan antic de dir que "censura" la pregunta i la resposta per crear expectació. La veritat és més normal que el morbo del germà/pare de les noies. La semblança física de Sabina, una de les noies amb Borja, el fill biològic de la baronessa, va fer que a Telecinco, l'empresa que paga a Risto Mejide, se sostingués en antena que el donant d'esperma per inseminar la mare biològica de les noies era Borja. S'assemblen molt quan en teoria no comparteixen genètica:

semblança

hola

Revista Hola

carmen cervera borja thyssen GTRES

Borja Thyssen es deixa barba poblada i Tita se'l mira, GTRES

Al programa Viva la vida de Telecinco van  sostenir sense embuts: "Hay que ver lo que se parece Borja a una de las hermanas. Es clavado. Entre ellas dos no se parecen pero hay una que es igual a Borja. Hay quien sostiene que podría ser el donante. Tita Thyssen lo ha desmentido pero se comentó". Ningú no parla d'una veritat que té molt més sentit i que deixa en bon lloc Tita Thyssen: el donant no va ser Borja sinó més probablement el seu pare, Manolo Segura, que no pot confirmar-ho perquè ja és mort. És l'home de l'esquerra de la foto familiar:.

baronessa thyssen i familia gtres

Manolo Segura, pare de Borja, a l'esquerra, GTRES

La llegenda urbana continua i la família Thyssen ho alimenta amb un misteri: de totes les exclusives que paga Hola a la baronessa només hi falta una: mai ha publicat una foto de Tita Thyssen amb els seus tres fills junts: Borja, Carmen i Sabina. EN Blau va accedir a unes fotos de paparazzi on surten junts per primer cop els germans:

borja thyssen i germanes GTRES

Borja Thyssen i Sabina Thyssen única foto junts, GTRES

Única foto robada de Borja i Sabina Thyssen. Telecinco alimenta que les nenes són germanes / filles de Borja. Però ningú pensa en que poden ser germanes de Borja per part de pare: un ventre de lloguer i esperma de Manolo Segura. Això explicaria la semblança i acaba el morbo de la diabòlica Tita demanat al fill que li doni esperma. Un absurd. El pare podria ser Manolo Segura.​