Pablo Motos és un productor i presentador d'Antena 3 i el Grup Planeta descaradament esbiaixat cap a la dreta política. En ple coronavirus queda lleig fer-se l'ultra contra el govern PSOE-UP. Així que Motos ja té contra qui disparar: els indepes.

junquweras hormiguero A3

Antena 3

És habitual que El hormiguero aprofiti per ensorrar Oriol Junqueras, a qui van fer una imitació lamentable empresonat, o contra Carles Puigdemont, de qui Motos va dir "Eres como Puigdemont: la cagas y te vas". Aquest dilluns ha seguit contra la seva bèstia negra: l'expresident.

 

motos puigdemont Antena 3

Antena 3 (clica la foto per veure el vídeo minut 10:30)

Pablo Motos: "Me costaría pasar la cuarentena con Puigdemont. Y no es por política ¿eh?. Es por cómo toca la guitarra. A ver, Puigdemont: las canciones de los Beatles no te salen bien. No las cantes". El monaguillo i les formigues també contra l'expresident: "Tampoco le sale el peinado porque Puigdemont quiere tener el peinado de un Beatle y no le sale. Y alguno de los pocos Beatles vivos que quedan pueden morir si ven el vídeo. Yo a veces hago un Puigdemont. No es que te evadas a Ginebra (sic) sino que me hago un iglú en casa". Les formigues reien molt.

motos

Antena 3

Qui no reia era Atresmedia. A Catalunya va ensorrar-se d'audiència. A Espanya va ser líder  però els catalans no el van mirar gens: 18è programa més vist del dia amb un fluix 9,8% de share. Líder va ser Les de l'hoquei amb un fabulós 16,2% a TV3. Motos patinant i els indepes traient l'esprai mata-formigues