Berto Romero és inimitable com a humorista. Un dels millors còmics que hi ha al país és ell, sense cap mena de dubte. Encara es recorda la seva hilarant imitació de Freddie Mercury i les seves aparicions als programes de Buenafuente són del millor que es pot veure a la tele avui en dia. Fa una setmana va estar al programa La resistencia i li va fer una confessió sensacional a David Broncano. Un gest que li va fer pensar que s'estava fent gran.

berto broncano 2

Movistar #0

Resumim: Romero anava a Madrid a fer uns monòlegs a un teatre. I què va fer? Informar els seus amics de la capital per si volien anar-lo a veure. On està el problema? Que no va fer una llista de difusió i en canvi, va crear un grup de whatsapp amb 115 persones... Un grup on es barrejaven els noms  -i sobretot, els telèfons- de coneguts anònims amb famosos com Antonio de la Torre, Ángel Martín, De la Iglesia... En veure el sidral que havia muntat, amb algun VIP indignat, Berto es va atabalar i va sortir del grup. Ell mateix ho explicava en una de les millors anècdotes que s'han sentit darrerament en la televisió:

 Divendres s'estrena la segona temporada de la seva sèrie Mira lo que has hecho. Però els que li van dir això van ser alguns famosos com Pablo Motos, que va marxar ràpidament del grup sent conscient que 115 persones que ell no coneix tenen el seu número de telèfon. Aquest dimecres el presentador d'El Hormiguero el va convidar al seu programa, i allà Berto va intentar justificar-se com el nen que no ha fet els deures davant el mestre i li diu que se'ls ha menjat el gos.

berto motos

Antena 3

Un Berto que feia cara de penedit dient: "Todo el mundo empezó a trolearme, diciéndome 'qué burro que eres!', por eso salí del grupo y tiré el móvil", cosa a la que Motos respon amb ironia: "Es muy rata, ¿no? No lo digo como insulto, pero ahora mismo eres como el Puigdemont de watsapp. La has cagao y te vas", diu mentre somriu per l'ocurrència.