Ha de ser molt complicat... Fer de trilero compulsiu, intentar passar de perfil pel feixisme, simular un paper amb una cara i amb l'altra, anar pel darrera. Pablo Casado s'hi esforça. Però potser aniria bé que algú li digui que la ciutadania no va amb el lliri a la mà. I que existeix una cosa que es diu hemeroteca. 

pablo casado martinez almeida

@pablocasadoblanco

La dedicació que li posa el cap de files del PP a maquillar els vergonyosos acords de la seva formació amb Vox és, no només inútil perquè no enganya ningú, sinó a més a més, matussera. Després d'anar de la maneta a Andalusia, els resultats electorals del passat diumenge han situat una pel·lícula de la que tothom se sap el final. Madrid, Ajuntament i Comunitat, poden ser blau cel si els seus candidats, Díaz-Ayuso i Martínez-Almeida, per darrere de Carmena i Gabilondo en vots, pacten amb Cs i el partit ultra. Un trifachito en tota regla.

efe vox banderas españolas

Efe

Per això sorprèn que fins i tot venint d'algú com ell, es vulgui dissimular tant. Depèn de com bufi el vent, Casado no gosa titllar el partit d'Abascal com el que són. I depèn de com, els hi diu extrema dreta amb totes les lletres. El seu rictus d'etern somriure hipòcrita potser li funciona a Génova o quan es mira al mirall, però davant de les càmeres, queda en evidència. Donde dije 'digo' digo 'Diego'. I Donde dije 'hay un partido de extrema derecha' digo 'hay un partido que se sitúa a la derecha del PP'. Comparar les seves intervencions com si fos el joc de les 7 diferències és un exercici curiós. I vergonyós pel seu protagonista. O això és el que li hauria de provocar a Pablo Casado aquest vídeo d'Eldiario.es on queda retractat de mala manera:

Saben allò de les fulles d'una margarita, 'me quiere, no me quiere'...? Doncs igual. La propera vegada que el sentin parlar, tocarà dir novament que són d'extrema dreta... O no. Tot dependrà dels acords als que arribin.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat