Cada cop que Pablo Casado esdevé ‘Trending Topic’ no és estrany pensar quina una en deu haver fet aquesta vegada. Per a fixar alguns antecedents: quan no va saber reconèixer la catedral de Palma (i la tenia al davant), la vegada que la va espifiar posant Getxo al mapa o el dia que va parlar de “la cistitis” de Pedro Sánchez. Avui, el líder del PP torna a ser un dels temes virals de la xarxa. Tot i que aquesta vegada, per un canvi de ‘look’ (encara sort!).

Pablo Casado PP - Efe

EFE

Pablo Casado ha estat de vacances a Àvila i Palència. Però el dirigent dels populars ha interromput el seu descans estival per acudir a la presa de posició d’Isabel Díaz Ayuso com a nova presidenta de la Comunitat de Madrid. I ho ha fet amb una nova imatge que no ha deixat indiferent ningú:

pablo casado efe

pablo casado efe

EFE

Molt moreno i amb barba, el cap de l’oposició al Congrés s’ha presentat al davant dels mitjans amb un aspecte molt més desenfadat del que és habitual. Com no podia ser d’una altra manera, les xarxes socials s’han omplert de mems i comentaris que avaluen el nou ‘look’ de Casado. A qui s’assembla més? A Alberto Garzón, a Santiago Abascal o a Matteo Salvini? Pel que fa els seus ideals, està força clar. En canvi, sobre el físic, hi ha opinions de tot tipus:

Potser busca diferenciar-se d’un idèntic Albert Rivera (en tots els aspectes) o potser vol assemblar-se cada cop més a Abascal i rascar algun sufragi dels votants més despistats de Vox. Pablo Casado llueix ara una imatge renovada. Tot i que ja ho diuen que encara que es vesteixi de seda, la mona mona es queda.