La precampanya de la campanya està sent un via crucis de coneixements geogràfics per Pablo Casado. O potser és que a Pablo Casado, l'únic que l'interessa de la geografia espanyola és, tal i com es veu en la foto que il·lustra aquesta peça, ell mateix.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pablo Casado (@pablocasadoblanco) on

El líder del PP està anant amunt i avall de la seva estimada pell del toro. Potser tant viatge li està trastocant. O potser, simplement, és que va molt peix en geografia. Fa una setmana, el cap de files dels populars s'omplia la boca presentant el seu partit com a “la alternativa a los separatistas, comunistas y socialistas que están planteando la disolución de la unidad nacional”. Però de tant lamentar que els indepes estan acabant amb la unitat d'Espanya, el que s'està dissolent és la seva cultura sobre el país que aspira a governar. En una compareixença a Bilbao va anunciar el següent viatge: "ahora vamos a visitar Guipúzcoa, concretamente vamos a visitar Getxo". Encara deu estar per Guipúscoa buscant un lloc que no hi és allà, sinó a  Biscaia.

Pablo Casado EFE

Efe

Aquests darrers dies Casado ha estat a Ceuta i Melilla. A la segona es va reunir amb Juan José Imbroda i li va dir: “Tengo el orgullo de estar en la única ciudad española y europea en este continente”... Efectivament, es va 'oblidar' de Ceuta, just el dia després d'haver estat allà, i de l'ubicació de les Illes Canàries.

 A la xarxa li ha faltat temps per fer escarni de la seva incultura:

No serà l'única. Al ritme que porta, durant la campanya promet capgirar el mapa d'Espanya de dalt a baix. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat