Ai. La cara de Noemí Galera, directora de l'Acadèmia d'OT, ho diu tot. Les hormones dels concursants estan desfermades, i el marro s'olora. Se sent. S'escriu, fins i tot. I no és que Galera s'oposi a que els joves s'alliberin de fogots intensos, ni que això sigui dolent. Més aviat, i veient el tarannà d'alguns dels participants d'enguany, no vol que la cosa es descontroli. Passar a la història com la primera edició d'OT amb embarassos (no desitjats, s'entén), per exemple. "Pedid condones", es recorda a tots els 'triunfitos' quan arriben al Parc Audiovisual de Terrassa. I en aquesta edició de 2020, en necessitaran a dojo, si segueixen amb el ritme de relacions a la casa. La prova irrefutable, la nota "secreta" de la llibreta de la basca Maialen amb l'uruguaià Bruno: "Va a costar que no te intente follar"

Bruno Maialen OT RTVE.es

Maialen Bruno OT RTVE.es

"Esperame en mi cama que la tuya no me gusta - Pero hay que poner las sábanas - Me toca - Me tocas?". La conversa entre tots dos no deixa gaire espai a la imaginació. I els sorolls nocturns que, asseguren, se senten a l'interior de l'habitació, són molt comentats a la casa i a les xarxes. Aquí, com poden imaginar, la història és dinamita. No s'han pogut estar de comentar la jugada amb alegria, i de desfermar el safareig de l'univers 'OT', rivalitzant amb el reality més hot​ de T5.

Marro OT croquis Twitter

Marro a OT esquema Twitter

Eva Flavio OT RTVE.es

Eva Flavio OT RTVE.es

Bruno i Maialen són els més trempats, però no els primers en tenir més que paraules a l'Acadèmia. L'honor és per a Samantha, la noia d'Alacant que va cantar Llach en català a la primera gal·la, i Flavio, el doble de Llàcer. Van festejar, però el noi sembla fer-se enrere i apuntar les seves fletxes a Eva, una altra companya. Sigui com sigui, tots han passat de discutir i protagonitzar episodis poc edificants a utilitzar el seu temps lliure per estimar-se molt. Ho celebrem. A veure si la xarxa pren nota i es relaxa una mica.