En la llista d'actors catalans guapos no s'acostuma a citar el número u: Óscar Casas. Nascut a Barcelona fa 22 anys. Els Casas són una família catalano-gallega que és un escàndol: tots els fills (tots cinc) són guapos i artistes. El gran Mario i el mitjà Óscar arrasen al cinema i a la TV. Van coincidir a la sèrie Instinto i el petit es menjava el gran. Sensacional fent de germà amb discapacitat intel·lectual.

oscar casas gtres

Óscar Casas, GTRES

La resta de germans són encara més guapos: Sheila, Christian i el petit Daniel. Ara l'endogàmia cinèfila va un pas més enllà: l'exnòvia de Mario Casas, l'actriu Blanca Suárez, coprotagonitza amb el seu excunyat, Óscar Casas, una sèrie de Netflix: Jaguar. Primeres fotos:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hora de cazar nazis... JAGUAR @netflix @netflixes

A post shared by Ó S C A R C A S A S (@oscar_casas_) on

blanca suarez gtres

oscar casas jaguar netflix gtres

oscar casas fumant gtres

Óscar Casas a Jaguar, GTRES

marlon brando

Marlon Brando a The wild one (Salvajes),  László Benedek (1953)

Bambú Producciones és la productora acostumada a sèries d'època i aquesta està ambientada als anys 60, Espanya refugi de nazis després de la II Guerra Mundial. A Netflix han apostat fort pel jove Casas i li posen jaqueta de pell, moto torta i cigarreta a la boca. El nou Marlon Brando22 anys i ve a menjar-se la pantalla. I Daniel Casas és el següent:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brothers 🧡 @oscar_casas_

A post shared by Daniel Casas (@littlehousesdaniel) on

Es mengen la càmera. I les taquilles. And the Oscar goes to... Óscar.