La genètica va ser agraïda amb els germans Casas. Mario s'endú bona part dels elogis i sospirs per part dels fans, però els darrers temps el reconeixement públic cap al seu talent i el seu físic també se l'ha endut un dels seus germans petits, Òscar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Día 58. @oscar_casas_

A post shared by Mario Casas (@mario_houses) on

Tots dos actors, tots dos revolucionant les xarxes socials amb vídeos com aquest, que ja han vist gairebé 10 milions de fans, i tots dos ídols de masses. Però els dos germans mitjans, tot i que més desconeguts, també són un pilar fonamental per la família. Sheila, la segona després de Mario i Christian, el tercer en ordre d'arribada.

sheila i christian casas

Sheila i Christian Casas (@sheila.casas)

Christian, tot i fer algunes incursions en el món de la televisió, amb petits papers en sèries com 'Hospital Central', 'La que se avecina' o 'Cuéntame cómo pasó', ha preferit centrar la seva faceta professionals en qüestions relacionades amb les finances. De fet, assessora el seu germà Mario en aquesta qüestió i amb la resta d'aspectes administratius en l'empresa familiar Memento Cine. Gran amant del cinema, també acostuma a llegir els projectes que li arriben al seu cèlebre germà, amb qui té una semblança més que evident, i que segons la foto, semblen idèntics.

christian casas 3

Christian Casas (@christian.casass)

christian casas 2

Christian Casas (@christian.casass)

christian casas 4

Óscar i Christian Casas (@christian.casass)

Una família sanament envejable, sobretot, per la boníssima sintonia que sembla haver-hi entre tots els membres del clan.