El doctor Oriol Mitjà és una eminència catalana contra els virus. Sempre avisa que tornarà a Nova Guinea a eliminar el Pian. Però ara Catalunya el reclama per tractar la SIDA i la Covid-19. Entregat a la feina, tots els programes de TV se'l rifen per la seva franquesa. Apareix a tots els espais on el reclamen, des d'Ana Rosa Quintana a Griso i el FAQS. Generós amb els seus conciutadans, que demanen saber. S'ha fet cèlebre no només per expert en Medicina sinó pels seus tuits desacomplexats. En l'últim revela una intimitat. Va patir abús escolar, bullying:

oriol mitja TUIT

oriol mitja fas tvc3

Oriol Mitjà, TV3

El Dr. Mitjà prepara un llibre on escriu sobre la seva etapa escolar, i va patir bullying dels companys. Aquest diumenge en sentir el programa El suplement de Catalunya Ràdio es va enfadar i escriu: "El tema del bulling a l'escola NO és bo banalitzar-lo. Roger Escapa podríeu haver tingut més bon ull". No especifica quina part del programa va frivolitzar-ne. Tal vegada durant l'entrevista a l'actor Pol López que a La Villarroel a l'obra Classe fa de mestre d'un alumne menor d'edat que ha d'anar al psicòleg.

roger escapa

pol lopez acn

Roger Escapa, Pol López, ACN

Pregunta Escapa: "El teatre estava ple i la gent reia molt. Però jo no tenia la sensació d'assistir a una comèdia. Aportes un toc còmic als teus personatges. ¿Era una exigència de la direcció aportar el to de comèdia a un relat bastant dramàtic? L'actor ho aclareix: "El públic ho agraeix i entra millor, hi ha ganes d'explicar-ho amb comicitat. Sense abusar. És igual o més interessant amb comicitat". Oriol Mitjà va patir assetjament de nen a classe i li ha sabut greu, per això s'adreça a Roger Escapa via twitter, que no li ha respost. D'altres s'hi han solidaritzat:

tuits

oriol mitja TV3

El dr. Oriol Mitjà a FAQS

El seu llibre serà dels més llegits i s'espera amb candeletes. Mitjà no té problemes en aparèixer a TV3 amb el seu nòvio. Ha superat totes les discriminacions, males paraules i abusos verbals. Ara és un dels metges més prestigiosos del país. I els que li feien bullying són els que passen vergonya. Felicitats, doctor.